PaltaraTs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2015 The Double-Stack Etalon Solar-Filter for all LS50FHa Filter and LS60THa Telescopes.Το φίλτρο αυτό μειώνει το πλάτος παρατήρησης γραμμής υδρογόνου στο τηλεσκόπιο της παρ. 1, σε <0.5 Angstrom. Τιμή 1,000 € Αποστέλλεται μέσα σε αλουμινένα θήκη μεταφοράς και συνοδεύεται από έγγραφα εγγύησης. Σε περίπτωση αγοράς ΚΑΙ του 60mm Ηα τηλεσκοπίου οαραπάνω, η συνολική τιμή γίνεται 3.400 € Μεταφορικά δικά μου. Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα ή αντικαταβολή.
PaltaraTs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2015 The Double-Stack Etalon Solar-Filter for all LS50FHa Filter and LS60THa Telescopes.Το φίλτρο αυτό μειώνει το πλάτος παρατήρησης γραμμής υδρογόνου στο τηλεσκόπιο της παρ. 1, σε <0.5 Angstrom. Τιμή 1.200 € Αποστέλλεται μέσα σε αλουμινένα θήκη μεταφοράς και συνοδεύεται από έγγραφα εγγύησης. Σε περίπτωση αγοράς ΚΑΙ του 60mm Ηα τηλεσκοπίου ακριβώς παρακάτω, η συνολική τιμή γίνεται 3.400 € Μεταφορικά δικά μου. Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα ή αντικαταβολή.
PaltaraTs Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2015 The Double-Stack Etalon Solar-Filter for all LS50FHa Filter and LS60THa Telescopes.Το φίλτρο αυτό μειώνει το πλάτος παρατήρησης γραμμής υδρογόνου στο τηλεσκόπιο της παρ. 1, σε <0.5 Angstrom. Τιμή 1,000 € Αποστέλλεται μέσα σε αλουμινένα θήκη μεταφοράς και συνοδεύεται από έγγραφα εγγύησης. Σε περίπτωση αγοράς ΚΑΙ του 60mm Ηα τηλεσκοπίου οαραπάνω, η συνολική τιμή γίνεται 2,900 € Μεταφορικά δικά μου. Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα ή αντικαταβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις