Crazy_teacher.l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Με ποιον τρόπο γίνεται ο καθαρισμός του αισθητήρα ccd (Imaging Source DBK 31AU) 1.από σκόνη...2.Aπό εμφανές σταγονίδια υγρασίας τα οποία είναι ορατά και με το μάτι αλλά και στο pc και παρατηρούνται όταν τραβάω βίντεο σαν τετραγωνάκια στο live.3.Επίσης έχει και κάτι μικρό δαχτυλιές πως μπορώ να το καθαρίσω ? χωρίς να δημιουργηθεί βλάβη στον αισθητήρα της ccd.Ευχαριστώ εκ το προτέρων για κάποια άμεση απάντηση για την λύση αυτού του προβλήματος!φιλικά,Κωνσταντίνος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Καλησπέρα, εγώ χρησιμοποιώ αυτό μαζί με το πανάκι που φαίνεται στην ίδια σελίδα. http://www.planitario.gr/ugro-katharismou-optical-wonder-fluid.html Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
ecuador Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Εγώ είχα καλή επιτυχία για CMOS σένσορα με wet cleaning swab, που είχαν περί τα 6 ευρώ η 6 άδα από το ebay. Το κάθε ένα το χρησιμοποιείς για μία μόνο κίνηση πάνω στο σένσορα (που συνήθως είναι αρκετή - στην ανάγκη άντε άλλη μία - με άλλο swab - αν σου ξέφυγε κάποιο σημείο. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
Crazy_teacher.l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις και τις προτεινόμενες λύσεις που μου γράψατε!! φιλικά,κωνσταντίνος
Crazy_teacher.l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2015 Η κάμερα ( ccd ) καθαρίστηκε ευχαριστώ!! όλους για τις λύσεις και τις ιδέες που μου προτείνατε !! φιλικά,Κωνσταντίνος
cost_ang Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2015 Κανε τα μαγικα σου και δειξε μας τι μπορει να κανει το εργαλειο!
Crazy_teacher.l Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2015 Κανε τα μαγικα σου και δειξε μας τι μπορει να κανει το εργαλειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα