looking4stars Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2015 Αναζητείται/καταζητείται Star pointer red dot δίνεται αμοιβή εάν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση!
ALEXANDROS68 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2015 δεν ξερω τι ψαχνεισ ακρβωσ αλλα εχω εναν τησ sw star pointer ,των δινω 15.00 ,αχρησιμοποιητοσ ,αν σε ενδιαφερει το τηλ 6932003707 αττικη
looking4stars Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2015 υπάρχει κανείς άλλος;
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 AXXXXXXXX ΘΕΕ ΜΟΥ,,ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ,,,,ΕΛΕΟΣ,ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φιλικα Χρηστοs.
looking4stars Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Αν και το λαμβάνω σαν ειρωνεία απαντάω, είχα έρθει σε επικοινωνία και δεν νομίζω ότι έθιξα τον "ALEXANDROS68" από θέμα τιμής. Παρακαλώ υπάρχει άλλος που να έχει το αντικείμενο που ζητάω; (μαζί με βάση)
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2015 Αναζητείται/καταζητείται Star pointer red dot δίνεται αμοιβή εάν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση! Twisted Evil Very Happy,,,,,,,,,,,,,,,,,Απλα αυτο μεκανε να γελασω πολυ,,,,αχαχααχαχααχα Φιλικα Χρηστοs.
ALEXANDROS68 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2015 δεν υπαρχει θεμα ρε παιδια ο καθενασ μασ ψαχνει κατι να αγορασει συνγεκριμενο και στι τιμι που γουσταρι,οποσ αυτοσ που πουλα ,τελοσ ι σιζιτισι αυτι μην ακουσω κουβεντα σουτ σουτ ,ολοι ειμαστε φιλαρακια χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα