Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Δες το φιλτρο της BAADER στην Ακτις.

Το καλυτερο στην κατηγορια του

Αλλιως PST(H-Alpha) και παλι στην Ακτις

Στο πρωτο θα χρειαστει να κανεις μια μικρη και ευκολη πατεντα.

Και μην ξεχνας ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Φιλικα θεμης.

Δημοσιεύτηκε

Τα είπε καλά ο Θέμης απλούστατα δες με το φίλτρο της εικόνες από την κατηγορία του Ήλιου, οι περισσότερες είναι από το Baader φίλτρο, ξεκινά από αυτό γιατί το άλλο είναι τσουχτερό!!!

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

κ γω αυτο κοιτουσα αυτες τις μερες.. :D

αυριο μαλλον θα παρω τηλ να το παραγγειλω.

κτ προσοφθαλμια corronado που εχω δει κανουν την ιδια δουλεια με τα ha?

πανακριβα θα ναι κ αυτα ε??? :(

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

celestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.

Δημοσιεύτηκε

Φίλτρο Ηλίου Baader 20 X 29 = 29€

100X 50 = 99€ Τιμές Πλανητάριο για περισσότερες πληροφορίες 2310 541826

και ΑΚΤΙΣ μια από τα ίδια τηλ. 2310 694342

Διαλέγετε και παίρνετε!!! για να μην μας πούνε ότι κάνουμε και διαφήμιση!!! πρίν αποφασίσετε πάρτε τους τηλέφωνο!!!

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε

Τίποτα να σε καλά και καλές φώτο, πάρτε το από τώρα για να δουλέψετε πρίν την έκλειψη ο καιρός πλησιάζει!!!

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε
Βασικα δεν ειναι οτι δεν υπαρχει χρονος... Αποθεματα μη δεν υπαρχουν και παραγγελνεις απο εξω μετα!

Celestron CPC C8 XLT

Celestron NexStar GT - Mak-Cas 4"

Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε

================================================

Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)

Δημοσιεύτηκε

Όχι τζαμάκι !!! μου έχουν πεί ότι δεν είναι για πολύ ώρα !!! μην παίζεις με τα μάτια σου!!!

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε
Όχι τζαμάκι !!! μου έχουν πεί ότι δεν είναι για πολύ ώρα !!! μην παίζεις με τα μάτια σου!!!

Φιλικά Γιώργος

Θειος μου σε μια εκλειψη πολυ παλια 90' ημουν μικρος... Χαλασε την οραση του απο την πολυ εκθεση. Για ματιες δευτερολεπτων πιστευω οκ αλλα για λεπτα ολοκληρα αστο καλυτερα...

Celestron CPC C8 XLT

Δημοσιεύτηκε
Βασικα δεν ειναι οτι δεν υπαρχει χρονος... Αποθεματα μη δεν υπαρχουν και παραγγελνεις απο εξω μετα!

τι αποθεματα?..ουτε ενα φιλτρακι απλο baader δν θα χουν?

για να κανω παραγγελια??μονο μεσω τηλεφωνου?

ποσο ειναι τα μεταφορικα Θεσσαλονικη-Αθηνα? 100Ε?? :mrgreen: :?:

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

celestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.

Δημοσιεύτηκε
Με την ευκαιρια της συζητησης να πω ότι με χάλασε λίγο το γεγονος ότι όταν ειχα παραγγειλει το φυλλο του φιλτρου baader, μου στειλανε ενα κομματι, στο μεγεθος που παραγγειλα βεβαια, κομμενο με το χερι και τυλιγμενο σε χαρτινο κυλινδρο αντι για το τυποποιημενο προσυσκευασμενο φυλλο που διαφημιζουν, μαζι με μια προχειρη φωτοτυπια της χρησης του... Η τιμη του προσυσκευασμένου αν συγκριθει με φύλλο του τεραγωνικού που κόβεται με το χέρι, στοιχιζει πολυ περισσοτερο....
Δημοσιεύτηκε

Ακριβώς έτσι είναι, και όσο φτάνει ο καιρός θα γίνονται και άλλα παρατράγουδα. Εγώ είχα πάρει το δικό μου με άλλους 3, και αγόρασα το μεγάλο και το χωρίσαμε μετά εμείς για να μας βγει πιο οικονομικό, γιατί δεν το κάνετε και εσείς?

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε

[-X [-X

Α..εμενα αυτα δν μου αρεσουν!!! :(

θελω να υπαρχει υπευθυνοτητα κ αν ακουω τετοια...οτι αργουν στην αποστολη ή οτι δν υπαρχουν αποθεματα ή οτι η συσκευασιες ειναι του ποδαριου...να μου λειπει! =;

δν παραγγελνω τπτ.οχι να γινει καμια βλακεια να φθαρθει το φιλτρο κ να καταστραφουν κ τα ματια μου. =; =; [-(

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

Δημοσιεύτηκε
[-X [-X

Α..εμενα αυτα δν μου αρεσουν!!! :(

θελω να υπαρχει υπευθυνοτητα κ αν ακουω τετοια...οτι αργουν στην αποστολη ή οτι δν υπαρχουν αποθεματα ή οτι η συσκευασιες ειναι του ποδαριου...να μου λειπει! =;

δν παραγγελνω τπτ.οχι να γινει καμια βλακεια να φθαρθει το φιλτρο κ να καταστραφουν κ τα ματια μου. =; =; [-(

δεν φθειρετε. εχω τετοιο και σου εγγυαμε οτι ενα πολυ μικρο κομματι που περισσεψε εφαγε τρελο κρας τεστ

Celestron CPC C8 XLT

Δημοσιεύτηκε
Με την ευκαιρια της συζητησης να πω ότι με χάλασε λίγο το γεγονος ότι όταν ειχα παραγγειλει το φυλλο του φιλτρου baader, μου στειλανε ενα κομματι, στο μεγεθος που παραγγειλα βεβαια, κομμενο με το χερι και τυλιγμενο σε χαρτινο κυλινδρο αντι για το τυποποιημενο προσυσκευασμενο φυλλο που διαφημιζουν, μαζι με μια προχειρη φωτοτυπια της χρησης του... Η τιμη του προσυσκευασμένου αν συγκριθει με φύλλο του τεραγωνικού που κόβεται με το χέρι, στοιχιζει πολυ περισσοτερο....

εγω μενω μονο σε αυτο που ειπε ο φιλος... :-k

απαραδεχτο!δλδ αν παραγειλω ενα 14"...

θα μου το πεταξουν σε ενα κουτι χυμα κ θα μου το φερουν με μια φωτοτυπια χρησης?? :mrgreen:

κριμα...

υπαρχει καποιος αλλος αντιπροσωπος εντος Ελλαδας??

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

Δημοσιεύτηκε

Και εμενα ετσι μου το εστειλαν και επαθα μεγαλη καταστροφη!!

Τι να σου πω!!!Κοιτα τι επαθα....

http://www.orionas.protia.net/forum/viewtopic.php?p=521#521

8) 8)

Βασικα εξυπηρετηση ειναι,αφου στην ουσια παραγγελνεις κατι μεγαλυτερο απο το στανταρ που δινει η εταιρεια,και σε βοηθανε να εχεις αυτο που ζητας.

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημοσιεύτηκε

Skywalker ωραία site φτιάξατε δεν το είχα πάρει χαμπάρι!!! ενδιαφέρων καλή συνέχεια παιδιά, χαίρομαι!!!

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε
Θα δω τι θα κάνω για το φίλτρο...

Πάντως στην χειρότερη περίπτωση θα πάρω τζαμάκι για να ξεγελαστώ με λίγα δευτερόλεπτα παρατήρησης....

Εαν δεν βρω φίλτρο εννοείται...

το τζαμακι ειναι μονο για παρατηρηση με γυμνο ματι... :!:

κοιτα μν το βαλεις στο τηλεσκοπιο...... :-s :-s

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

Δημοσιεύτηκε
Και εμενα ετσι μου το εστειλαν και επαθα μεγαλη καταστροφη!!

Βασικα εξυπηρετηση ειναι,αφου στην ουσια παραγγελνεις κατι μεγαλυτερο απο το στανταρ που δινει η εταιρεια,και σε βοηθανε να εχεις αυτο που ζητας.

Ωραίες φωτο! Το θέμα είναι ότι παράγγειλα το στανταρ Α4 μεγεθος νομίζοντας (και πληρώνοντας) ότι θα πάρω αυτό που διαφημίζουν, αλλά τελικά πήρα το χύμα. Όχι βέβαια ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ότι είναι διαφορετικό το τελικό προϊόν, αλλά να, είναι το γαμωτο της υποθεσης και η υποψια της αίσθησης ότι πιάνεσαι κάπου κορόιδο...

Αντε να δούμε καμμια ξαστερη νύχτα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης