Flashy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Εκει πηγα με την οικογενεια διακοπες, αλλαγη του χρονου κλπ. Ηξερα οτι δεν θα εχω παρεα οποτε το πιστο μου C4GT με συνοδεψε σε πολλα πολλα αντικειμενα βαθυ ουρανου! Στο Καρπενησι γνωρισα ΤΟΝ τελειο ουρανο. Εμενα εξω απο την πολη... Ηταν φαντασμαγορικα! Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 και εγώ έτσι είμαι ,μην μου πουν ότι θα πάμε σε κανα μέρος χωρίς φωτορύπαση..και παίρνω μαζί και τον TELE-macho(το 6ιντσο μου) και δεν απογοητεύομαι...
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Καλή επιτυχία παιδιά και για να πω την αλήθεια σας ζηλεύω εγώ ακόμη δεν ξέρω εάν θα πάω. Καθαρούς Ουρανούς!!! Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα