Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
up!!! τι θα γίνει? θα με αναγκάσετε να παραγγείλω το ES dob 12" στα 999...

Άμα το γουστάρεις και καινούριο να το πάρεις θα το ευχαριστηθείς. :cheesy:

Manousos Special 24.4" f/3.2 Truss Dobsonian
Δημοσιεύτηκε

Παρ' το να μας πεις εντυπώσεις. Και γω το λιμπίζομαι σε σχέση με το skywatcher 12"

Θεόδωρος Σπανός

Δημοσιεύτηκε

Παρ' το να μας πεις εντυπώσεις. Και γω το λιμπίζομαι σε σχέση με το skywatcher 12"

Το θεωρώ καλύτερο απο το skywatcher...αλλα...αυτό που πραγματικά νομίζω ότι είναι top και σε λογική τιμή είναι αυτό http://www.sumerianoptics.com/ (προσοχή οι τιμές είναι χωρίς τα οπτικά). Φοβερή ποιότητα σύμφωνα με 3 άτομα που συνομίλησα.

Δημοσιεύτηκε
Που μπορώ να δω τις τιμές; Αν τα ES τα έβγαζαν σε goto έκδοση και δεν είχαν τα κενά στο upper tube θα πήγαινα με κλειστά μάτια.

Θεόδωρος Σπανός

Δημοσιεύτηκε

πάτησε στο λινκ και ψάξε στα δεξιά σου την Αγγλική σημαία δίπλα στην Ολλανδική. Μετά είναι εύκολο πιστεύω...ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....

Up!!! 12αρι που είσαι??

Δημοσιεύτηκε
υπολόγισε ότι ένα mirror set για 12" ξεκινάει νέο GSO απο 500 ευρώ και φτάνει στα 1000 ευρώ OOUK λ1/10...συνεχίζω εγώ εκτός θέματος τώρα...
Δημοσιεύτηκε

Το θεωρώ καλύτερο απο το skywatcher...αλλα...αυτό που πραγματικά νομίζω ότι είναι top και σε λογική τιμή είναι αυτό http://www.sumerianoptics.com/ (προσοχή οι τιμές είναι χωρίς τα οπτικά). Φοβερή ποιότητα σύμφωνα με 3 άτομα που συνομίλησα.

Έχεις δίκιο αυτά φαίνονται καλά.

Manousos Special 24.4" f/3.2 Truss Dobsonian
Δημοσιεύτηκε

το 10" δεν ξέρω αν το πρόσεξες γίνεται κανονικό βαλιτσάκι που το κουβαλας στο αεροπλάνο και σαν χειραποσκευή....

edit: η Alkaid έκδοση γίνεται χειραποσκευή και το 12"....

Δημοσιεύτηκε

Προσπάθησα να μη μπω στο πειρασμό να σχολιάσω λόγω off-topic αλλα με 2300 φτιάχνεις ένα 12" με OOUK λ 1/6

Το θέμα είναι ποσο εύκολο είναι να τοποθετήσεις τους καθρέπτες και επίσης στα sumerian δεν λέει τα χαρακτηριστικά f και εστιακό μήκος για να παραγγείλεις και τα ανάλογα κάτοπτρα.

Θεόδωρος Σπανός

Δημοσιεύτηκε
Αν τους στείλεις μαιλ σου απαντάει σε ότι ζητήσεις. Επίσης αφού αποφασίσεις μπορείς να στείλεις τα οπτικά σε αυτούς να τα κουμπώσουν οι ίδιοι ( αυτό το διάβασα στο stargazerslounge)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης