LAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2015 ΠΩΛΕΙΤΑΙ HEQ5 SKYSCAN PRO, Ισημερινή Στήριξη Ρομποτική SKYWATCHER ΕΠΩΛΗΘΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Λειτουργεί με ρεύμα: 11-15 V DC 2Amp Τύπος μοτέρ: Μικρο-βηματικό 1.8° Ανάλυση: 0,144 δευτ. τόξου (ή 9024000 stes/rev) Ταχύτητες πλοήγησης: 2X, 8X, 16X, 32X, 64X, 400X, 500X, 600X, 800X, λόγος του γραναζιού: 705 Κινήσεις του μοτέρ: αστρική, σεληνιακή, ηλιακή Λειτουργίες παρακολούθησης: Δύο αξόνων, Κατά Ορθή Αναφορά Τρόποι αρχικής ευθυγράμμισης: Με ένα αστέρι, με δύο αστέρια, με τρία αστέρια. Συνολικό ύψος τρίποδα: 97-121cm Βάρος τρίποδα:5.6Kgs Διάμετρος του άξονα του αντίβαρου:1.8cm Βάρος της στήριξης(χωρίς αντίβαρο): 10Kgs Ύψος της στήριξης: 35cm Αντίβαρα: Δύο, από 5.1 Kgs το καθένα Συνολικό βάρος (χωρίς τα αντίβαρα): 15 KgsΤΙΜΗ 600 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΛΑΚΗΣ ΤΗΛ.6944354768.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
vasilas432 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? Manousos Special 24.4" f/3.2 Truss Dobsonian
theoatc Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει?capital control φιλε μου!!!!!θα την είχα ήδη στα χέρια μου carpe diem quam minimum credula postero
LAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up up Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up upup Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up upupup Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up upupupup Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up upupupupup Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up upupupupup Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2015 Πολύ καλή στήρηξη. Ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να την εξαφανήσει? up up up up up up upupupupupup Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα