Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Θα έλεγα μια από τις πιο καλές φωτογραφικές μηχανές ( θα φωνάζουν οι ΝΙΚΟΝΑΔΕΣ) αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον έχει αντικατασταθεί από την 350 D, εκτός και βέβαια βρήκες μεταχειρισμένη. Μάλιστα παίρνει και το Hack και γίνετε ακόμη πιο φοβερή για αστροφωτογράφηση!!! Αλλά για λεπτομέρειες θα στα πούνε πολύ πιο έμπειροι από μένα.

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε
Αυτο βρηκα προς το παρον αλλα θα περασω μια βολτα και απο το φωτογραφειο.Ισως να την ψαξω και στη Θεσ/νικη αν αποφασισω για αυτο το μοντελο
Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Αυτή είναι αναλογική και δεν ξέρω να σου πω, μονάχα της αναλογικές για αστροφωτογράφηση τις θεωρώ μεγάλο μπελά!!! βάζε φιλμ βγάζε φιλμ, βάλε φιλμ με τα ASA που θέλεις πχ Σελήνη θα πρέπει να γεμίσει για να πάς μετά να βγάλεις κάτι άλλο.

Φιλικά Γιώργος

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Πηγα σημερα στο φωτογραφειο και ο ιδιοκτητης δε με αφησω ουτε απο κοντα να την δω!του ειπα οτι ενδιαφερομαι για να την προσαρμοσω σε τηλεσκοπιο και αυτος φαγωθηκε να με ρωταει αν το τηλεσκοπιο μου δεχεται μοντουρα της Canon.

Ειπε οτι ειναι αυτοματης εκθεσης και οτι εχει αλλες με ποικοιλια ταχυτητων εκθεσης αλλα σωματα μηχανων αλλα δε θελησα να ακουσω γιατι απλουστατα δε θα τις εβλεπα με τα ιδια μου τα ματια αλλα θα μου ελεγε τις τιμες τους και θα με αφηνε να διαλεξω με κριτηριο αυτες?

Ημουν προετοιμασμενος για τετοια <<εξυπηρετηση>> γιατι παλιοτερα ειχα παει να ρωτησω για ενα τηλεσκοπιο που ακομη το πουλαει.

Ισως αν το ειχα αγορασει απο αυτον να ηταν πιο συνεργασιμος αλλα δε μου αρεσε το τηλεσκοπιο .

Ακομη ψαχνω

Δημοσιεύτηκε

Μου φαινεται θα βαλω γραμματια να παρω καποια DSLR να τελειωνει το ψαξιμο.Εχω βαλει στοχο να παρω και φορητο .Για αρχη θα τον χρειαστω?

Να κοιταξω κατι ιδιαιτερο για φορητο?Βρηκα εναν της Acer με 3.0Gb 512 RAM 80αρη σκληρο συνηθησμενη καρτα γραφικων.Μου ειπαν οτι θα << τρωει>> πολυ μπαταρια αλλα μπορω να παρω αλλη πιστευω.

Και αν βρω κι ενα τριποδο καλυτερο απο το EQ-1 της Skywatcher με μοτερ ακομη καλυτερα.

Δημοσιεύτηκε

Ποσες φορες θα το πουμε πια! Για αστροφωτογραφηση με φιλμ OXI autofocus,ΟΧΙ αυτοματισμοι ΟΧΙ μπαταριες !

Παρε ενα απολυτως μηχανικο σωμα! Εννοω να φωτογραφιζει χωρις καν χρηση μπαταριων, οι οποιες χρειαζονται μονο για το φωτομετρο (αδιαφορο στην αστροφωτογραφηση).

Πχ Nikon FM2, Pentax K1000, Olympus OM1, Praktica MTL5.

Ακομα και αν βρεις καποιο που απλα δεν δουλευει το φωτομετρο σε τιμη ευκαριας μην διστασεις!

Για ψηφιακες SLR ας απαντησει κανενας αλλος για αρκετα χρονια ακομα δεν διατιθεμαι να παρω.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης