Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Oι πρώτες μου φωτογραφίες της Σελήνης με το 150άρι μου..Νομίζω ότι έκανα σχετικά καλή δουλειά.. Θέλω οπωσδήποτε τη γνώμη σας!!!!! Ο Αριστοτέλης και ο Εύδοξος.
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Excellent!!!!!!! Πως τις τραβηξες? Με το χερι? η με τη zenit?Πολυ καλες!!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Με τη ψηφιακή (canon ixus 40) και το ΧΕΡΙ!!!!
skywalker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Ετσι keep going και θα τα πας μια χαρα!!!! Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 WOW Καταπληκτικότατη δουλειά Τηλέμαχε...συνέχισε έτσι
Guand Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 Τι προσοφθαλμια χρησιμοποιησες Τηλεμαχε?Με barlow η χωρις?
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 για τη συγκεκριμένη, χρησιμοποίησα barlow 2x ,προσοφθάλμιο 10mm και μετά έκανα 3x ζουμ με την ψηφιακή...
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Τηλέμαχε είναι πολύ καλή, ιδίως η δεύτερη. Προσπάθησε την άλλη φορά να βγάλεις 3 ως παραπάνω μπορείς με το ίδιο πλάνο και επεξεργάσου τις με το Registax. Επίσης δοκίμασε την 2η με το Registax να την επεξεργαστής!! Την έπαιξα λίγο και εγώ με το Registax και το Photoshop δεν είχε βέβαια καλά αποτελέσματα λόγο του ότι το αρχείο είναι χαμηλής ανάλυσης. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Ευχαριστώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα