Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

Χρειάζομαι την συμβουλή όσων ασχολούνται με την αστροφωτογράφηση. Εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησα με την αστροφωτογράφηση έχω συγκεντρώσει αρκετά frames, ωστόσο δεν έχω προσπαθήσει ακόμη να τα επεξεργαστώ καθώς δεν έχω κατάλληλο πρόγραμμα. Έχω το Photoshop Elements αλλά αυτό δεν βοηθά καθόλου λόγω του περιορισμού σε bit-depth. Το πλήρες Photoshop είναι εκτός προϋπολογισμού. Έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς και θα μου ήταν χρήσιμη η εμπειρία του astrovox. Ο προϋπολογισμός μου οριακά θα μου έφτανε για το Pixinsight. Κάποιες συμβουλές?

Ευχαριστώ,

Βαγγέλης

Δημοσιεύτηκε
Εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησα με την αστροφωτογράφηση έχω συγκεντρώσει αρκετά frames
!!!

Φοβερή εγκράτεια :shock:

+1 για το pixinsight,

κατέβασε την δοκιμαστική έκδοση (είναι πλήρως λειτουργική για 45 μέρες) και δες τα εξαιρετικά και δωρεάν βιντεάκια του Harry page (υπάρχουν πολλά επίσης στο youtube) για να πειραματιστείς, και βλέπεις αν σου κάνει.

Εδώ θα βρεις, αν δεν τα έχεις δει ήδη διάφορα παραδείγματα για επεξεργασία από αρχής μέχρι τέλους, για DSLR - OSC, mono, narrowband, εικόνες με απίστευτο light pollution κ.ο.κ.

Καλή συνέχεια :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης