Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2015 Καλησπέρα, Έχει κανενας το συγκεκριμένο προσοφθάλμιο να μου στειλει μια φωτογραφία με το eyecap? Ευχαριστω! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2015 Τί το θες ακριβώς; Βρίσκω αυτή στο internet, δεν το έχω εγώ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2015 Αυτό μου κανει εντυπωση. Ετσι ειναι ολες οι φωτο που βρισκω. Δες πως ειναι το δικο μου eyecap. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δεν κατάλαβα τι σε προβληματίζει, αν μπορείς πες το μας συγκεκριμένα... «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Η διαφορα στο eyecap. Σε ολες τις φωτογραφιες ειμαι πολυ πιο μεγαλο. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
santono Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Μπορείς να δείξεις με κάποιο τρόπο που είναι η διαφορά (πχ ένα βελάκι), γιατί εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω διαφορά # Σπύρος Αντωνόπουλος #
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δειτε τη διαφορα στο βαθος του eyecap. Εχω κανει μια κοκκινη γραμμη στο αριστερο προσοφθαλμιο. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Το δικο μου eyecap μοιαζει πιο πολυ με το 10ρι που εχει διπλα. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
astrovox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Μπορεί και να ξεγελάει η γωνία και η σκιά. Δες εδώ μια άλλη εικόνα από το διαδίκτυο, σαν το δικό σου νομίζω είναι: http://www.365astronomy.com/images/D/x-vixen-npl-15mm-eyepiece.jpg Το ότι ο κατασκευαστής μπορεί να κάνει μικροαλλαγές στο σχεδιασμό ενός προϊόντος δεν είναι σπάνιο. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Ναι η δευτερη εικονα ειναι σαν το δικο μου. Βασικα πιστευω οτι στο προηγουμενο σχεδιο απλα ειχαν βαλει μεγαλυτερο eyecap. Παντως δεν νομιζω να ειναι "μαιμου". SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
santono Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Επίσης αν δεις στη φωτογραφία (π.χ. για τα 25mm) φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο προσοφθάλμιο μπορεί να γίνει ανάσυρση. Είναι πιθανό τότε να μεγαλώνει το βάθος στο σημείο που δείχνεις. # Σπύρος Αντωνόπουλος #
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δοκιμασα να δω αν περιστρεφεται αλλα οχι. Απο 20mm και πανω εχουν περιστρεφομενο. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
ioannisb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 καλησπέρα, Έχω τα NLV 6mm και 7mm , και έχουν και τα δύο περιστρεφόμενο eyecap. The goal of planetary imaging is not to acquire beautiful images, but to capture useful scientific data !https://www.e-astronomer.com - Ιωάννης Α. Μπούχρας
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2015 Καλησπερα, Τα NLV ειναι σαν τα SLV και εχουν ολα περιστρεφομενο cap. Τα NPL εχουν μονο πανω απο 20mm. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα