Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας και Καλή Χρονιά.

Έχω γίνει συνδρομητής στο περιοδικό Sky & Telescope από τον Ιούνιο. Το περιοδικό του Σεπτεμβρίου 2005 που δεν το είχα λάβει, μετά από επικοινωνία μου με το customer service, το έλαβα τον Νοέμβριο. Τώρα δεν έχω λάβει το περιοδικό του Ιανουαρίου 2006. Ήθελα να ρωτήσω τους φίλους του Forum που έχουν συνδρομή με αυτό το περιοδικό αν έχουν παρόμοιες εμπειρίες? φταίει το ταχυδρομείο (ο ταχυδρόμος) ? ή φταίει το sky & telescope? και πως διορθώθηκε?

Ευχαριστώ,

Γ. Βαγενάς

Δημοσιεύτηκε
Σε μένα παραδίδεται περίπου μία εβδομάδα πριν την αρχή του ονομαστικού μήνα κυκλοφορίας.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Το ίδιο συνέβαινε και σε εμένα ανελλιπώς μέχρι πέρυσι το Νοέμβριο. Έκτοτε, δεν μου έχουν στείλει το τεύχος του Ιανουαρίου, ενώ θα έπρεπε να έχει φθάσει μέχρι τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, ενώ και το τεύχος του Φεβρουαρίου καθυστερεί.

Κάτι δεν πάει καλά… :-k

Δημοσιεύτηκε
Κάτι δεν πάει καλά… :-k

Γιωργο,

Προσφατα εγινε αλλαγη στο κεντρο διανομης οσον αφορα το Sky&Telescope (απο Γερμανια σε Γαλλια). Δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει κατι η οχι.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι

είναι φυσικό να υπάρχει μια καθυστέρηση στην αρχή κάθε συνδρομής.

Εμένα στην αρχή είχε καθυστερήσει περίπου τρείς μήνες αλλά έκτοτε έρχεται ένα μήνα ενωρίτερα απο τον ονομαστικό μήνα κυκλοφορίας του.

Ήδη έχω λάβει το τεύχος Φεβρουαρίου.

Επίσης είναι λογικό αυτή την περίοδο λόγω του μεγάλου φόρτου των εορτών να υπάρχει μια καθυστέρηση.

Θα έλεγα να μην ανησυχείτε. Ποτέ δεν έχω χάσει τεύχος , όχι μόνο του S&T αλλά κι άλλων περιοδικών.

Τάκης

Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

http://www.spartastronomy.gr

Δημοσιεύτηκε
Εμενα ερχεται αστρονομι και σκαι 4-5 βδομαδες. οπως του Αντωνη.

Celestron CPC C8 XLT

Celestron NexStar GT - Mak-Cas 4"

Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε

================================================

Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι τα στέλνουν με Free Shipment. Ο κύριος Αντώνης πρέπει να έχει δίκιο για την αλλαγή της διανομής από Γαλλία, γιατί ένα από τα περιοδικά που έλαβα ήταν σε χάρτινο φάκελλο (νομίζω του Ιουλίου ή του Αυγούστου) και είχε σταλεί από Γαλλία ενώ τα υπόλοιπα είναι μέσα σε διαφανή πλαστικό. Μου είχε κάνει εντύπωση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε πλήρως. Θα επικοινωνήσω πάλι με το customer service του Sky & Telescope.

Ευχαριστώ,

Γ. Βαγενάς

• 2 έτη αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Ούτε εγώ έχω λάβει κάτι... Και φανταστείτε ότι έπρεπε αυτές τις μέρες να λαμβάναμε το τεύχος Νοεμβρίου (όπως έχει γίνει με το Astronomy).

Ανησύχησα και έστειλα e-mail..... Εδώ και δύο μέρες δεν έχω λάβει ΤΙΠΟΤΑ και τώρα ανησυχώ ακόμα περισσότερο.....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Το τεύχος Οκτωβρίου μου ήρθε περίπου πριν 2 βδομάδες εδώ (Ζυρίχη). Είχα αρχίσει να ανησυχώ και γω, γιατί πρόσφατα ανανέωσα την συνδρομή και δεν ήξερα αν είχαν πάει όλα καλα. Τελικά φαίνεται ότι το φαινόμενο είναι πιο γενικό από όσο νόμιζα. Κάτι πρέπει να έγινε με τον διανομέα στην Ευρώπη. Λογικά όμως θα έρθει σύντομα.
Δημοσιεύτηκε

I have had my suspicions ever since Sky & Telescope was bought out by another company that they might go under. The reason being that, more than likely, they purchased Sky & Telescope simply as a business investment and definitely not for any aesthetical reasons such as a love of astronomy. Of course I may completely wrong here.

I was a, probably one of many, randomly picked subscriber that took part in a survery by S & T last year. One question was if I would prefer a digital issue of the magazine as opposed to a paper one. No way dude! It is far easier for me to sit in a comfortable chair and be able thumb through the pages at warp speed as opposed to sitting in front of a glowing monitor and trying to read off of a lousy pdf file.

Astronomy magazine, some time ago, was bought out by Klambach Publishing Co. Of course Astronomy magazine is still going strong-this August marked their 35th anniversary.

I have not yet received my October issue either. I will give the guys at S & T a call this evening to find where my issue is lurking at.

-Fred

www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.uk

www.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Doing astronomy since 1970

Sky & Tel subscriber since 1971

www.highdeserttelescopes.com

Δημοσιεύτηκε

Bear in mind also that we should be receiving November issue these days instead of October.....

I am a subscriber of Astronomy also and the guys there they are doing just that (last week I received November issue).

Fred you worried me more than I was before your post.... My subscription will expire in 18 months...... 18 more issues already prepaid...... Ouch....

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε

Hi Vasilis,

I wouldn't worry to much. I am just thinking out loud here and stating a "what if..." scenario here. Who knows, someone may have sent the mail bag with all the issues for Greece to Tahiti for all I know.

If you never receive your issue just send them an e-mail stating that you never received your issue. They should send you a replacement issue.

I have been getting S & T since I sent in my subscription back in 1971. Everytime I move to a new home I feel the decades of receiving the magazine in their weight.

-Fred

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ παιδιά ακόμα δεν έχω λάβει κάτι. Και e-mail έστειλα αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμη....

Είναι λίγο εκνευριστικό όλο αυτό αλλά ελπίζω να πάρουμε τα τεύχη μας σύντομα.

Πάντως όποιος πάρει απάντηση ας ενημερώσει κι εδώ!!

Φιλικά,

Λεωνίδας

Δημοσιεύτηκε

Με δυό λέξεις:

Ντροπή τους!!!

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Έλαβα το τεύχος Ιουνίου με καθυστέρηση 2 μηνών (αφού είχα λάβει το επόμενο) και αφού το είχα ήδη αγοράσει από το περίπτερο νομίζοντας ότι έχει χαθεί.

Γράφτηκα συνδρομητής το Δεκέμβρη και ακόμη περιμένω τα 3 δώρα της προσφοράς συνδρομής. Τους το υπενθύμισα το Μάρτιο και μου υποσχέθηκαν ότι θα τα στείλουν σε 60-90 ημέρες (τόσο γρήγορα!!!!).

'Ηδη πέρασαν 7 μήνες από τότε και αντί να λάβω τα δώρα και το τεύχος του Οκτωβρίου, λαμβάνω συνεχώς φακέλους για ανανέωση της συνδρομής.

Και σα να μη φτάνουν αυτά, η photo gallery της ιστοσελίδας του περιοδικού έχει πέσει σε αδράνεια - νομίζω ότι δημοσιεύουν ό,τι τύχει να προσέξουν και ελάχιστες από τις φωτό που λαμβάνουν.

Πιστεύω ότι αδιαφορούν εντελώς για την άποψη του μεμονωμένου αναγνώστη.

Εκτός από τα παράπονα στην εξυπηρέτηση πελατών έστειλα και στους εκδότες και ακόμη δεν έχω λάβει απάντηση.

Δημοσιεύτηκε

Ηλία καλησπέρα,

Να σε ενημερώσω για τα "δώρα". Ακριβώς το ίδιο συνέβει και σε εμένα και τα έλαβα μετά από 3 90ήμερα με τα ανάλογα e-mails.....

Είσαι στο δεύτερο.... :mrgreen: κάνε άλλη μία προσπάθεια.... :cheesy:

Έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλά εννοείται ότι κάνω χιούμορ. Η εξυπηρέτηση είναι άθλια και όντως θα συμφωνήσω μαζί σου, ΝΤΡΟΠΗ.

Arthur C. Clarke

Δημοσιεύτηκε

Ούτε εγώ έλαβα τα δώρα που έλεγαν και μόλις τους το θύμισα, μου ζήτησαν ένα κωδικό για να δουν αν τα δικαιούμαι.

Δεν ήξερα ποιον κωδικό να στείλω γιατί αυτός που πήρα μαζί με τη συνδρομή μου δεν τους έκανε και έτσι το παράτησα το θέμα.

Για το τεύχος Οκτωβρίου που δεν έχω λάβει ακόμη, μου έστειλαν το εξής:

"We apologize that you did not receive the October 2008 issue.

There was a delay in mailing October 2008 issue was mailed on September 09 02008 . You should receive October 2008 issue in 3-4 weeks.

If we can be of any other assistance, please let us know.

Thank you for subscribing to Sky & Telescope.

Sincerely

George Adams

Email customer service"

Προσωπικά μόλις λήξη η συνδρομή μου δεν θα την ανανεώσω και θα συνεχίσω μόνο με το Astronomy Now το οποίο είναι καταπληκτικό,ογκοδέστατο,με λιγότερες διαφημίσεις και με περισσότερη Αστροφυσική.

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε

I just got off the phone with Sky & Telescope.

Geee... the guy I spoke to sounded like he was really new to the job. I mentioned that I have not yet received my October issue. He offered to extend my subscription by one month because of the missed issue. I protested, you know the typical stuff... "I have been a loyal subscriber since 1971, blah-blah-blah".

So he did some checking and said that I will be receiving an issue by the 20th of October which is about the same time that I will receive the November issue.

Just like everything else on this planet -Price goes up, quality goes down.

-Fred

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι το S&T παραμένει το καλύτερο αστρονομικό περιοδικό, όμως λυπάμαι για αυτό το κατάντημα με τις συνδρομές.

Εδώ και χρόνια το προμηθευόμουν από τα περίπτερα και δεν είχα τέτοια προβλήματα (εκτός από την συνηθισμένη καθυστέρηση), τώρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα!

Δημοσιεύτηκε

Μόλις έκανα το ίδιο με τον Fred.

Μου πρότειναν και μένα το ίδιο στην αρχή δηλ να μου αυξήσουν κατά ένα μήνα την συνδρομή αλλά εγώ ζήτησα το τεύχος που δεν έχω και τίποτα άλλο.

Ήταν κοπέλα στο τηλέφωνο και ήταν ευγενική έως πολύ θα έλεγα. Να δούμε τώρα αν θα μου το στείλει μαζί με του Νοεμβρίου όπως είπε...

Φιλικά,

Λεωνίδας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης