gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Την προηγούμενη εβδομάδα αν και ο καιρός δεν ηταν καλός για παρατήρηση,εγώ έβγαλα την πρώτη μου αστροφωτογραφία. Το Σάββατο που μας πέρασε(7/1/2006),κατα το απόγευμα βγήκα στο μπαλκονι και είδα την Σελήνη.Πήρα,λοιπόν το τηλεσκόπιο και το έστησα στο μπαλκόνι.Το γυρίσα προς την Σελήνη και άρχισα να την παρατηρώ.Εκεί που την παρατηρούσα,μου ήρθε η ιδέα!Πήρα την φωτογραφική μου(SONY Cuber-shot DSC-W5) και την "απαθανάτησα". Tα αποτελέσματα τα βλέπετε: Y.ΓΠώς σας φαίνεται; Η Πρώτη Μου Σελήνη Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας, καλή συνέχεια!!! και ελπίζω να σε μαγέψει και σένα η Σελήνη Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Πολλα υποσχομενη! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 ειναι καμμενη,αλλα οπως ειπαν τα παιδια ολοι ετσι ξεκινανε! μν απογοητευσαι!κανε δοκιμες,μεχρι να μν σου βγαινει τοσο φωτεινη κ καιγεται... BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
skywalker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Αφου μπηκε το μικροβιο..... Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Ειναι θολη, ειτε κουνημενη ειτε ανεστιαστη.Προσπαθησε παλι, με υπομονη και επιμονη η επιτυχια θα ερθει. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Guand Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 Για πρωτη προσπαθεια καλη ειναι
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Και μένα έτσι μου λέγανε.... (και τους ευχαριστώ για αυτό!) Τι τηλεσκόπιο έχεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα