astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Κατόπιν λαϊκής απαίτησης (και πάλι) δημιουργήθηκε η νέα αυτή κατηγορία για να τακτοποιήσουμε λίγο τις συζητήσεις. Ακολουθούν σύντομα και νέες κατηγορίες για καλύτερη οργάνωση! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 ευχαριστουμε πολυ!!!! (αν ηταν ευκολο με το καιρο..να γινοταν κ μια μικρη μετακινηση των παλιων σηζητησεων περι εκδοσεων εδω ) ΥΣ: σε χουμε ζαλισει Ανδρεα... BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Το έκανα ήδη, τουλάχιστον με όσες συζητήσεις μπόρεσα να βρω. Αν δείτε κάτι που μου διέφυγε παρακαλώ να με ενημερώσετε. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Thanks Αντρέα είσαι ο καλλίτερος διαχειριστής!!! και παιδιά να ξέρετε ότι γενικά τα site δεν είναι και πολύ απλό στο να πάς πράγματα από εδώ και εκεί θέλει χρόνο και δεν ξέρω αν το παιδί έχει και βοήθεια!!! Εμείς ζητάμε αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να γίνονται για αυτό ξανά μπράβο στο Αντρέα μας!!! Με τιμή Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Ευχαριστώ και εγω για την νέα κατηγορία .Σε παλαιότερη συζήτιση ( http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2238 ) είχαμε αιτηθεί: -Νέα κατηγορία για προγράμματα(με όνομα SoftwareVox,πρόταση του Vegan ή SoftVox,πρόταση δικιά μου)-Νέες φατσούλες Αυτά πότε να περιμένουμε; Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
quendi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 είχαμε αιτηθεί:-Νέα κατηγορία για προγράμματα(με όνομα SoftwareVox,πρόταση του Vegan ή SoftVox,πρόταση δικιά μου)-Νέες φατσούλες Αυτά πότε να περιμένουμε; Aχ βρε Ανδρεα τι τραβας..τι ανυπομονη που ειναι αυτη η "νεα γενια".. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Αυτά πότε να περιμένουμε; Από μέρα σε μέρα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 ευχαριστουμε συνονοματε! αν μπορεις μετεφερε κ το thread που ειχα ανοιξει προσφατα.."μετα το nightwatch??"νομιζω πως ταιριαζει καλυτερα εδω μεσα. BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα