jimmy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 επιτελους καταφερα να δω κρονο και αρη με το 10ιντσο με ικανοποιητικη ευκρινεια.Το κολπο ηταν πολυ απλο.κοιταξα .... με το αλλο ματι και χωρις γυαλια.το κακο ειναι πως το αριστερο ματι δεν ειναι συνηθισμενο και κουραστηκα πολυ γρηγορα. Γνωριζει κανεις αν βοηθουν καθολου οι φακοι επαφης?
peaceful Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Φυσικά και βοηθούν, προσωπικά πάντα παρατηρώ με φακούς επαφής και μάλιστα έχω βολευτεί πάρα πολύ αυτούς που διαρκούν ένα μήνα εντατικής χρήσης, πρακτικά βέβαια τους κρατάω δύο και τρεις μήνες απλά γιατί δεν τους χρησιμοποιώ καθημερινά. Φιλικά Σταύρος TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Προσοχή όμως με την παρατήρηση της Σελήνης κοντά στην πανσέληνο.Ένας φίλος έκαψε το φακό του λόγω της έντονης φωτεινότητας. Καλές Παρατηρήσεις ΦιλικάΓιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Και βέβαια βοηθούν,το γνωρίζω προσωπικά(φοράω και εγω φακούς επαφής). Φίλε,peaceful πιστεύω πως δεν ειναι σωστό αυτο που κάνεις(αν και εγω χρησιμοποιώ αυτους που διαρκούν έναν χρονό). Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 κ γω εχω παρατηρησει οτι το αριστερο εχει γινει πιο ευαισθητο...ισως επειδη κοιταω πιο πολυ με αυτο.(με το αριστερο βλεπω καλυτερα τις λεπτομερειες του αρη,ενω με το δεξι τις ψηλοφανταζομαι κιολας..)σημειωση:δν εχω κανενα προβλημα με τα ματια μου. BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Εγω παλι αποφευγω τους φακους επαφης οταν παρατηρω..προτιμω τα γυαλια για να ετοιμασω την κατασταση και μετα τα βγαζω και εστιαζω καταλληλα..τη βρισκω πολυ πιο ανετη την παρατηρηση ετσι..(-6.75 μυωπια) Και μενα το δεξι ειναι το "καλο" μου! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα