nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δεν ξέρω για σας αλλά εδω κάτω ο ουρανός μόνο για παρατήρηση δεν είναι!! Εξερούμενη η νύχτα με την πανσέληνο οπου έκανα την πρώτη μου εξόρμηση, 2 με 3 βδομάδες τώρα η ορατότητα είναι Μ-Η-Δ-Ε-Ν-Ι-Κ-Η! 'Εχω αγανακτήσει πλέον και δέν ξέρω τι να κάνω(και η υπομονή έχει τα οριά της)
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Welcome to the club! Περιμενω απο τον Οκτωβρη να καθαρισει ο ουρανος εδω κατω..ακομα δεν χαρηκα το καινουργιο μου τηλεσκοπιο!!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 κ δν ειναι μονο ο καιρος...εδω αραια κ που φευγουν τα συννεφα αλλα το seeing ειναι χαλια! σημερα καπως καλυτερα τα πραγματα με το seeing αλλα περισσοτερα συννεφα! BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Με κούρασε τόσο πολύ ο @#*!^# καιρός που για να ξαναβγάλω το τηλέ θα πρέπει πρώτα να κάνει καμιά βδομάδα ξαστεριά για να με πείσει ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΝΕΦΑ (μάλλων είναι πολοί με καινούρια τηλέ και εξοπλισμό και ο νόμος του αστρονόμου εφαρμόζεται για όλους μαζί ταυτόχρονα με μανία) Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 εγω οταν το πηρα ηταν καλοκαιρι.... BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα