scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2016 1)5 inch νευτώνιο με red dot,2 προσοφθαλμια super plossl 52μοιρων,φίλτρο σελήνης, barlow x2, πανω σε τριποδα next star με wedge και κεφαλη αυτοσχεδια AZ χειροκίνητη,πολυ καλη κίνηση,σαν dobson σε τριποδα και παρατήριση σε βολικότατη ορθια σταση,οφελιμο βαρος μεχρι 10 κιλα,χωραει και καταδιοπτρικο 9 1/4.Μπορει να μπει πανω οποιοδηποτε αλλο τηλεσκοπιο με dovetail η και φωτογραφικη μηχανη.Το wedge μπορει να υποδεχτει αργοτερα και καποιες συγκεκριμενες στηρίξεις goto γιa fotos.Ως φτιαχτή υστερεί μονο στο design σε αποδοση ομως ειναι ανώτερη απο vixen kai AZ4. Ο σωληνας αριστος οπτικα μονο εξωτερικα εχει καποιες γρατζουνιες απο την χρίση, σαφώς δεν επηρεάζει σε καμια περίπτωση το αποτελεσμα. ----Τιμή200 ευρω 2)Διοπτρικο-ερευνητικό 60mm F700,με red dot,dovetail,επιπεδόσφαιρο,διαγώνιο και 2 προσοφθάλμια plossl 25mm,9mm. μαζί με τη θήκη του. --- Τιμή 70 ευρω 3)Ερευνιτης skywatcher 9x50 με βραχίονα.Λογο το οτι ξεθώριασε λιγο σε καποια σημεία το χρωμα του ----Τιμη 30 ευρώ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ [ 4)Βιβλία...ακολουθούν φωτογραφιες...Ματιες στο σύμπαν...25 ευρω ---Κράτηση για Σταύρο---Εισαγωγή στη ραδιοαστρονομια...10 ευρω---Κράτηση για Δημητρη---Επιπεδόσφαιρο...10 ευρω---- Κράτηση για Σταύρο---Ουρανογραφια των αγίων... 15 ευρωΤο σύμπαν και περα απο αυτο...25 ευρωΠλανήτες και δορυφόροι...5 ευρωΑστρονομια...15 ευρωΚοσμογραφίματα(Γραμματικάκης)... 20 ευρωΠαρατηρησιακή αστρονομία...20 ευρω Τιμή για τα βιβλια ολλα 100 ευρω,αλλιώς οι παραπανω τιμες.Για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις προτεραιοτητα εχουν ολλα τα βιβλια μαζί,το αφήνω μεχρι την Κυριακη για ολλα μετά οσοι θελουν τα περισσοτερα, ενδιαφερόμενοι για 2-3 βιβλια τα βάζω υπο κρατιση και τα μοιράζω... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2016 φωτος Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 update...Μεχρι Κυριακη για ολλα τα βιβλια,μετα ισχύουν οι κρατήσεις ... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Update με νεες τιμές...1)180 ευρω2)60 ευρω3)30 ευρω5)Η προσφορα σπαει και απομενουν...Ουρανογραφια των αγίων... 15 ευρω Το σύμπαν και περα απο αυτο...25 ευρω Πλανήτες και δορυφόροι...5 ευρω Αστρονομια...15 ευρω Κοσμογραφίματα(Γραμματικάκης)... 20 ευρω Παρατηρησιακή αστρονομία...20 ευρω Για αγορες απο 20 ευρω με καταθεση σε λογαριασμο μου,δικα μου μεταφορικα. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Update Με τελικές τιμές... 1) 160 ευρώ,μεταφορικά δικα μου.Τοσο αξίζει μονο ο τρίποδας Nextstar Wedge!Στην ουσια τα υπόλοιπα ερχονται δώρο!Απο τις καλύτερες, φθηνες και αποτελεσματικες επιλογες για αρχικο τηλεσκοπιο και το καλύτερο που μπορω να κανω σε τιμη!Μπορει να μπει πανω οποιοδήποτε(σχεδον) τηλεσκοπιο,φωτογραφικη μηχανη,καταλληλο για αρχικο σταδιο φωτογραφιων με κεφαλη Next star και Star Adventurer! 2) 55 ευρώ,μεταφορικα δικα μου.Πολυ καλο για επίγεια και σελήνη,αριστο για οδηγιτικο και ερευνητικο... αν ξεβιδωσουμε το προσοφθαλμιο με το σταυρονημα απο οποιονδηποτε ερευνιτη,το κανουμε υπερερευνιτη με διαγωνιο!Ταιριάζει ακριβος στο διαγώνιο 1 1/4!Καλο tip για οσους ενδιαφερονται να βελτιώσουν τον ερευνιτη τους,εφόσον εχουν ενα μικρο διοπτρικο!! 3)27 ευρώ μεταφορικα δικα μου.4) Βιβλία Ουρανογραφια των αγίων... 12 ευρω Το σύμπαν και περα απο αυτο...22 ευρω Κράτιση για V.PΠλανήτες και δορυφόροι + απλο επιπεδόσφαιρο...7 ευρω Αστρονομια...12 ευρω Κράτιση V.PΚοσμογραφίματα(Γραμματικάκης)... 15 ευρω Παρατηρησιακή αστρονομία...17 ευρω Μεταφορικα δικα μου.Τιμη για ολλα 60 ευρώ Τιμή για όλλα άπαντα 260 ευρω μεταφορικά δικα μου. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
v.p. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2016 Έστειλα π.μ. για το 2ο και το 4ο βιβλίο κατά σειρά αναφοράς (Αστρονομία, Το Σύμπαν και πέρα από αυτό).
scott Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2016 Update Με τελικές τιμές... 1) 160 ευρώ,μεταφορικά δικα μου.Τοσο αξίζει μονο ο τρίποδας Nextstar Wedge!Στην ουσια τα υπόλοιπα ερχονται δώρο!Απο τις καλύτερες, φθηνες και αποτελεσματικες επιλογες για αρχικο τηλεσκοπιο και το καλύτερο που μπορω να κανω σε τιμη!Μπορει να μπει πανω οποιοδήποτε(σχεδον) τηλεσκοπιο,φωτογραφικη μηχανη,καταλληλο για αρχικο σταδιο φωτογραφιων με κεφαλη Next star και Star Adventurer! 2) 55 ευρώ,μεταφορικα δικα μου.Πολυ καλο για επίγεια και σελήνη,αριστο για οδηγιτικο και ερευνητικο... αν ξεβιδωσουμε το προσοφθαλμιο με το σταυρονημα απο οποιονδηποτε ερευνιτη,το κανουμε υπερερευνιτη με διαγωνιο!Ταιριάζει ακριβος στο διαγώνιο 1 1/4!Καλο tip για οσους ενδιαφερονται να βελτιώσουν τον ερευνιτη τους,εφόσον εχουν ενα μικρο διοπτρικο!! 3)27 ευρώ μεταφορικα δικα μου. 4) Βιβλία Ουρανογραφια των αγίων... 12 ευρω Πλανήτες και δορυφόροι + απλο επιπεδόσφαιρο...7 ευρω Κοσμογραφίματα(Γραμματικάκης)... 15 ευρω Παρατηρησιακή αστρονομία...17 ευρω Μεταφορικα δικα μου.Τιμη για ολλα 45 ευρώ Τιμή για όλλα άπαντα 250 ευρω μεταφορικά δικα μου. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2016 Update Με τελικές τιμές... 1) 160 ευρώ,μεταφορικά δικα μου.Τοσο αξίζει μονο ο τρίποδας Nextstar Wedge!Στην ουσια τα υπόλοιπα ερχονται δώρο!Απο τις καλύτερες, φθηνες και αποτελεσματικες επιλογες για αρχικο τηλεσκοπιο και το καλύτερο που μπορω να κανω σε τιμη!Μπορει να μπει πανω οποιοδήποτε(σχεδον) τηλεσκοπιο,φωτογραφικη μηχανη,καταλληλο για αρχικο σταδιο φωτογραφιων με κεφαλη Next star και Star Adventurer! 2) 55 ευρώ,μεταφορικα δικα μου.Πολυ καλο για επίγεια και σελήνη,αριστο για οδηγιτικο και ερευνητικο... αν ξεβιδωσουμε το προσοφθαλμιο με το σταυρονημα απο οποιονδηποτε ερευνιτη,το κανουμε υπερερευνιτη με διαγωνιο!Ταιριάζει ακριβος στο διαγώνιο 1 1/4!Καλο tip για οσους ενδιαφερονται να βελτιώσουν τον ερευνιτη τους,εφόσον εχουν ενα μικρο διοπτρικο!! 3)27 ευρώ Αποσυρεται 4) Βιβλία Ουρανογραφια των αγίων... 12 ευρω Πλανήτες και δορυφόροι + απλο επιπεδόσφαιρο...7 ευρω Κοσμογραφίματα(Γραμματικάκης)... 15 ευρω Παρατηρησιακή αστρονομία...17 ευρω Μεταφορικα δικα μου.Τιμη για ολλα 45 ευρώ Τιμή για όλλα άπαντα 220 ευρω μεταφορικά δικα μου. Τελευταίο UPDATE μετά αποσύρεται,ακούω προτάσεις με πμ... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
v.p. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2016 Τα παρέλαβα σήμερα. Και τα 2, σε άριστη κατάσταση!Σαν καινούρια
scott Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2016 Nα ειστε καλα παιδια,να τα χαρείτε και σας ευχαριστώ Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα