Twilight Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 Αγαπητοί φίλοι, Πωλούνται τα εξής προσοφθάλμια: Pentax 10mm XW Eyepiece - 1.25" (ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ - SOLD!) Pentax 7mm XW Eyepiece - 1.25" (ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ - SOLD!) Τα προσοφθάλμια είναι σε άριστη κατάσταση και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Η αρχική συσκευασία τους είναι άθικτη. Ο Pentax XW10 χρησιμοποιήθηκε το πολύ μισή ώρα συνολικά. Ο Pentax XW7 ακόμη λιγότερο. Δεν μου άρεσαν εξαρχής, αλλά τα κράτησα μήπως και τελικά αλλάξω γνώμη. Τελικά εδώ και 3 χρόνια ποτέ δεν τα πήρα μαζί μου στην παρατήρηση, οπότε καλύτερα να πουληθούν. Τα μεταφορικά βαρύνουν τον αγοραστή. Θα αποσταλλούν αμέσως με Courier (Γενική Ταχυδρομική). Δεκτός κάθε έλεγχος από κοντά (Βέροια). Επικοινωνία με πμ. Ευχαριστώ.
scott Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2016 UpdateΑπο όσα γνωρίζω αυτα είναι διαμάντια!Χαρά σε οποιον τα παρει... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Twilight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2016 Το Pentax XW 7mm πουλήθηκε. Μένει το 10mm.
supernovus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Παρέλαβα τον Pentax 7mm άψογα συσκευασμένο στο κουτί του και αψεγάδιαστο (ούτε σημάδι από τη βίδα του εστιαστή δεν έχει!!)Πραγματικά ήταν σαν να τον παραλάμβανα από το Πλανητάριο ή την TS και όχι δεύτερο χέρι.Σ' ευχαριστώ πολύ, Γιώργο! ...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
supernovus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 UpdateΑπο όσα γνωρίζω αυτα είναι διαμάντια!Χαρά σε οποιον τα παρει... Οφείλω κι εγώ να πω για τον 10άρη XW ότι ένα τέτοιο Premium προσοφθάλμιο, και μάλιστα στην άψογη κατάσταση που πήρα κι έγώ τον 7mm (σαν καινούργιο) είναι κρίμα να μένει. Θα τον απολαύσει όποιος τον πάρει! ...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Twilight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Πουλήθηκαν και τα δύο προσοφθάλμια. Αφού ευχαριστήσω τους νέους ιδιοκτήτες Μάνο και Θεόδωρο, τους εύχομαι καλές παρατηρήσεις.
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 Παρέλαβα τον φακό. Δεν έχω λόγια. Είναι σαν καινούργιος. Πραγματικά ευχαριστώ τον Γιώργο που μου έδωσε την δυνατότητα να έχω στην κατοχή μου έναν τέτοιου επιπέδου φακό που δεν περίμενα ποτέ να αγοράσω. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω με κάποια χρήματα λιγότερα τον ES 11mm και ευτυχώς που έβαλε ο Γιώργος την αγγελία και με πρόλαβε. Θεόδωρος Σπανός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα