The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 Καλησπέρα Πωλείται το παρακάτω τηλεσκόπειο SKYWATCHER DOBSONIAN 10″ 490 ευρώ και το VIXEN NLV, LANTHANUM 6mm 100 ευρώ Και τα 2 είναι εινα σε πολύ καλή κατάσταση,έχουν βγει από το σπιτι 4-5 φορές.Έχω μετακομίσει στο εξωτερικό εδώ και καιρό ,και μιας και δεν βλέπω να γυρνάω σύντομα αποφάσισα να τα πουλήσω. Και τα 2 αντικείμενα βρίσκονται στη Μεσσηνία οπότε για αρχή καλό θα ήταν πιθανοί ενδιαφερόμενοι να είναι από την περιοχή έτσι ώστε να μπορούν να τα δουν πρώτα. Αρχές Απριλίου μπορώ να τα μεταφέρω Αθήνα Ευχαριστώ
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 Και τα 2 αντικείμενα βρίσκονται Αθήνα,Πετρούπολη από σήμερα. Επίσης ,νέα τιμή και για τα δύο μαζί 550.Να σημειώσω ότι ΔΕΝ έχω πια το κουτί μεταφοράς του τηλεσκοπείου
vavouras33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 Φίλε μου το έχεις ακόμη το τηλεσκόπιο; Νίκος - Κατερίνη
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 Ναι Νικο,ειναι ακόμα διαθεσιμο Γιωργος
vavouras33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2016 θα δώσω το 8 το δικό μου αν είναι πρώτα και αν το καταβάσεις στα 400 θα το πάρω γιατί έχω βρει και εδω πιο παλια με 350 , ξέρεις να το δικό σου είναι pyrex ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα