ted1977 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Καλημέρα σε όλους και όλες.Πουλάω αυτόν τον πυλώνα στήριξης ο οποίος είναι κατασκευής μου.Κατάλληλος για κεφαλές EQ5 & HEQ5. Με τραπεζάκι για 8 προσοφθάλμια και λαβές βακελίτη. Ο πυλώνας είναι κατασκευασμένος από ατσάλινο σωλήνα εξωτερικής διαμέτρου 108 χιλιοστών και εσωτερική διάμετρο 92 χιλ. Δηλαδή πάχος τοιχώματος σωλήνα 8 χιλ.!Η Κεφαλή στήριξης είναι αποσπώμενη ώστε να αφαιρείται την χειμερινή περίοδο και να φυλάσσεται σε εσωτερικό χώρο. Η κεφαλή περιστρέφεται ελεύθερα στο αζιμούθιο κατά 360 μοίρες και ασφαλίζει με 4 βίδες Μ14. Το τελικό αλφάδιασμα επιτυγχάνεται με 6 κοχλίες άλεν οι οποίοι ρυθμίζουν το επάνω μέρος της κεφαλής το οποίο αλλάζει κλίσεις με τι βοήθεια μίας ατσάλινης μπίλιας και 6 κωνικών δίσκων.Το στερέωμα στο μπετόν γίνεται με 4 κοχλίες Μ20 οι οποίοι περιλαμβάνονται στο πακέτο.Το μέγιστο φορτίο που μπορεί να σηκώσει ο πυλώνας ξεπερνάει τα 800 κιλά. Στιβαρός και άκαμπτος γεμισμένος με άμμο χωρίς κραδασμούς και δονήσεις, βαμμένος με πιστόλι ,αστάρι και λευκό χρώμα βιδώνεται μόνιμα σε ταράτσα ή άλλο εξωτερικό χώρο χωρίς το φόβο σκουριάς.Στην φώτο έχω στηρίξει ένα SW ED 100 ενώ με επιτυχία σηκώνει άνετα το 8 newton που έχω.Η Τιμή του είναι στα 300 από 350 ευρώ και νομίζω είναι χαμηλή σε σχέση με τα υλικά που χρειάστηκαν και την κατεργασία που έγινε και σε σύγκριση με αντίστοιχα της αγοράς ( στο ΠΘ υπάρχει ένας με 1200).Βάρος 32 κιλά.Υψος 85 cmΕπικοινωνία για όποιον ενδιαφέρετε με π.μ Ζεύξη πυλώνα με κεφαλή. ED 100 Μηχανισμός κεφαλής επάνω μέρος κεφαλής. έδραση σε μπρούτζινη ροδέλα. Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι η ίδια η φύση, αλλά το κομμάτι της φύσης που αποκαλύπτεται στη μέθοδο έρευνας που χρησιμοποιούμε.Werner Heisenberg
ted1977 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2016 up Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι η ίδια η φύση, αλλά το κομμάτι της φύσης που αποκαλύπτεται στη μέθοδο έρευνας που χρησιμοποιούμε.Werner Heisenberg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα