astrojim01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Γεια σε ολους!θεωρω ως καλη αγορα πρωτου τηλεσκοπιου το skywatcher heritage 100p.Ειμαι αρχαριος αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Μπορει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να το αγορασω πιο φθηνα και τι ακριβως θα μπορω να βλεπω με αυτο;
GALEX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο το βρήκα γύρω στα 100ευρώ + μεταφορικά.Προσωπικά δεν θα το συνιστούσα γιατί μου θυμίζει πιο πολύ παιχνίδι- κατάλληλο για παιδικό δώρο και μέχρι εκεί... Θεωρώ πιο κατάλληλα για ξεκίνημα: - Ένα ζευγάρι καλά κυάλια πάνω σε έναν μικρό τρίποδα, αφού είναι πιο οικονομική λύση και βλέπεις πιστεύω τα ίδια πράγματα ή - Ένα καλύτερο τηλεσκόπιο (dobsonian για πιο λίγα χρήματα και μεγάλη διάμετρο) το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέλλον τοποθετώντας το σε ισημερινή βάση. Για το τι περίπου μπορείς να δεις θα σε βοηθήσει αυτό :http://www.deepskywatch.com/Articles/what-can-i-see-through-telescope.html Γιώργος Αλεξίου
astrojim01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Φιλε αυτο που ψαχνω βεβαια ειναι ενα αρχικο τηλεσκοπιο στο οποιο δε με ενδιαφερει τοσο πολυ λεπτομερεια στους πλανητες δηλαδη θα ειμαι ευχαριστημενος αν μπορω να δω τον κρονο ή nebula εστω απο μακρια
ecuador Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Φιλε αυτο που ψαχνω βεβαια ειναι ενα αρχικο τηλεσκοπιο στο οποιο δε με ενδιαφερει τοσο πολυ λεπτομερεια στους πλανητες δηλαδη θα ειμαι ευχαριστημενος αν μπορω να δω τον κρονο ή nebula εστω απο μακρια Εεε, πάντα από μακριά θα βλέπεις τον Κρόνο ή οτιδήποτε άλλο αστρονομικό. Αν καταφέρεις να τα δεις από κοντά σημαίνει πως έχεις διαστημόπλοιο, οπότε σε παρακαλούμε πάρε μας μαζί!!!! Στο θέμα σου. Είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα καινούργιο. Μερικοί θα σου πουν μάζεψε περισσότερα να αρχίσεις από κάτι ακόμα καλύτερο, δεν είναι αρκετά καλό. Όσοι ξεκίνησαν με τη δική μου γενιά (πρώτο τηλεσκόπιο στα 80ς) πιθανότατα θα τους απαντήσουν "δεν είστε καλά, αυτό για εμάς ήταν dream scope", αλλά θα συμφωνήσουν πως αν δε μας πειράζει να είναι καινούργιο ενδεχομένως να βρούμε κάτι καλύτερο στις αγγελίες. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
scott Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 Οπως το θετεις το θεμα φιλε μου για τις απετισεις σου συμφωνω απολυτος!Δεν χρειαζεται κατι αλλο πιο ακριβο,αυτο θα κανει τη δουλεια του οπως τη θελεις.Σε διαβεβαιω ομως οτι θα την κανει καλυτερα απο οσο περιμενεις γιατι ανετα βαζεις μεγενθυση 150χ και σε καλη βραδυα πας και 200χ!Οποτε και ο Κρονος θα ειναι χαρα οφθαλμου!Αν και εχει barlow x2 το πακετο, αν δεν κανω λάθος,αν επερνες εναν λιγο πιο ποιοτικο στο μελλον(x2 ή χ3) θα ηταν θετικο για το αποτελεσμα(λογο του f4) για καλύτερη οξύτητα(contrast) και καλύτερο eye relief. ΥΓ. Μπορεις να δεις πολυ καλα ως ικανοποιητικά Σεληνη,Δια,Κρονο,νεφέλωμα Ωρίωνα,ανοιχτα σμηνη,δυπλός Περσεα,δυπλούς αστερες και αλλα... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα