v.p. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της αστρονομίας. Τα 2 τελευταία χρόνια (που ασχολούμαι εγώ τουλάχιστον) η δράση των Ευρυτάνων ερασιτεχνών αστρονόμων έχει μειωθεί. Με σκοπό λοιπόν την ανασυγκρότηση μας εδώ στο Καρπενήσι, αναζητώ τυχόν μέλη του τοπικού συλλόγου ή άλλα άτομα που ασχολούνται με την αστρονομία και διαμένουν στο Καρπενήσι ή έστω το επισκέπτονται σε συχνή βάση και ενδιαφέρονται για εξορμήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να το δηλώσουν παρακάτω.
Δημητρης .Δ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2016 Καλησπέρα αγαπητή.Οι αστρονομοι στην Ευρυτανια αναζητουνται μονο με....τηλεσκοπιο που βλεπω οτι διαθέτεις .Εμενα μαλλον με ξερεις ειμαι ο μοναχικος αστροφωτογραφος της περιοχης.Ειμαι μεσα στον συλλογο αλλα περα απο 2-3 ατομα το ενδιαφερον εχει χαθει.Ειμαι αισιοδοξος παντος για το μελλον.Θα το παλεψουμε. www.artemisastronomy.gr 73 SV1EIHΔεληγεωργόπουλος Δημήτριοςwww.edsro.eusw1eih@yahoo.grGSO 6\" RC-CCD67 FRATIK 16 HRASI 120 mc ccdNIKON D-7000CANON EOS 500D(mod)HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO
v.p. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2016 Καλησπέρα αγαπητή.Οι αστρονομοι στην Ευρυτανια αναζητουνται μονο με....τηλεσκοπιο που βλεπω οτι διαθέτεις .Εμενα μαλλον με ξερεις ειμαι ο μοναχικος αστροφωτογραφος της περιοχης.Ειμαι μεσα στον συλλογο αλλα περα απο 2-3 ατομα το ενδιαφερον εχει χαθει.Ειμαι αισιοδοξος παντος για το μελλον.Θα το παλεψουμε. www.artemisastronomy.gr Ναι, όντως σας ξέρω. Έχω έρθει και στο αστεροσκοπείο σας με τον κ. Ζάρα και θαυμάζω τη δουλειά σας και από εδώ. Άνοιξα αυτό το thread, γιατί θα ήθελα, όπως αναφέρω, να κάνουμε κάποιες ομαδικές αστροπαρατηρήσεις, ακόμη και αυτά 2-3 άτομα που έχουν τηλεσκόπιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα