elvethar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2016 Ενδιαφέρομαι για TeleVue 1.25" με 2x ή 5x μεγέθυνση. Άν δίνονται και οι δύο μαζί σε καλή τιμή το συζητάω.Επικοινωνία με πμ.Ευχαριστώ.
Twilight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2016 Αγαπητέ φίλε, Έχω έναν Televue Powermate 2,5 X σε άριστη κατάσταση, τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Η αρχική του συσκευασία είναι άθικτη. Τον αγόρασα ο ίδιος από το optcorp.com. Τον πουλάω 100 Ευρώ. Τα μεταφορικά θα ήθελα να επιβαρύνουν τον αγοραστή. Εαν τυχόν ενδιαφέρεσαι μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες. Φιλικά,Γιώργος
elvethar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2016 Φίλε Γιώργο, Θα ήταν καλό να ανεβάσεις φωτο. Με ενδιαφέρει φυσικά η κατάσταση των φακών (γρατζουνιές κτλ). Υπάρχει η πιθανότητα να τον δώ και από κοντά; Μένω στην Αθήνα. Ξέρεις... είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω κάτι μεταχειρισμένο. Επίσης, άν γνωρίζεις, με τα προσοφθάλμια που έχω Explore Scientific 82μοίρες 8.8mm και 14mm θα έχω κάποιο θέμα; Ευχαριστώ, Τάσος
Twilight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2016 Ορίστε και οι φωτογραφίες... Λεπτομέρεις για την πώληση σε πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις