Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2006 Γιώργο, ως γνωστό είσαι ο αρχιερέας του φόρουμ και στο Καστελλόριζο καλού - κακού χρειάζεται μια ανθρωποθυσία για αίθριο καιρό. Ποιος θα είναι ο τυχερός???? (εγώ ξέρω ποιον θα διάλεγες!!! )http://www.uncp.edu/home/rwb/aztecs-sacrifice.gifhttp://www.antropologiacritica.net/04-Aztec_sacrifice-6.gifhttp://home.cfl.rr.com/crossland/AncientCivilizations/Civilizations_of_the_Americas/aztec_sacrifice.jpgΚαι όπως Ηλία το υποψήφιο σφάγιο θα είναι πάνω στο βωμό με τη ρομφαία του Γιώργου στον αέρα, θα μεταμορφωθεί σε ....σαλαμάνδρα . Το καϋμένο φτηνά θα τη γλυτώσει(ς). Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Και επαναφέρω αυτό το θέμα. Ποιοι αγοράσανε;;;;;; Να το πουν τώρα!!!!!Τον ένα, και κύριο υπεύθυνο, τον ξέρουμε. Κάποιος αγόρασε κάτι Nagler...Οι υπόλοιποι να το πείτε, μη ντρέπεστε!!! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Τον ένα, και κύριο υπεύθυνο, τον ξέρουμε. Κάποιος αγόρασε κάτι Nagler... Θέλεις κ άλλους?Αυτό φτάνει για κανατρίμηνο. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Μόλις κατάλαβα τι πρέπει να κάνω όταν αγοράσω! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
milia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Φίλοι και σύντροφοιΔε πάει άλλο.Ο καιρός παραείναι χάλια για να θεωρηθεί... φυσικό φαινόμενο!Η ερμηνεία είναι απλή:MΑΣ ΜΑΤΙΑΣΑΝ!!!Αν δε ξορκιστεί το κακό,έτσι θα παμε μεχρι το ... Πάσχα!Κι απο κει που δερνόμασταν χαρούμενα ,"μόλις δημοσίευσα,τι δημοσιεύεις ρε πίτουρα?" άκρα του ταφου σιωπή στις φωτο βασιλευειλιγο λαλεί το ccdκι ο κόσμος αγριεύει!!!Οι τελευταίες μου μελέτες οδηγούν σε σαφή συμπεράσματα!Βασισμένα στον ακραιφνή ορθολογισμό που με χαρακτηρίζει!ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΑΝΤΕΜΟΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΣ ΣΤΟ SITE!!!Πρεπει να βρεθεί σύντροφοι.Να βασανιστεί.Και μετα να εκτελεσθεί.Παραδειγματικά.Και κανένα λαθακι να κάνουμε δε πειράζει.Θα κάνουμε και μερικές ... χμμ δοκιμές.Ειμαστε τόσα μελη.Τι πειραζει αν ... απουσιάσουν μερικά???Τι προτείνετε σύντροφοι??? Nτροπή, φίλοι της επιστήμης άνθρωποι . δS>=0 (c.s.)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Εξ άλλου παλικάρια (και κυρίες), ο πρώτος αναμάρτητος τον λίθον βαλέτω............. Δημήτρης
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 εγω ξερω ο dimpap ειναι υπευθυνος για τον καιρο Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 εγω ξερω ο dimpap ειναι υπευθυνος για τον καιρο Ουδεν σχολιο! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Εεεεεεεμμ.... Έκλεισα κάτι μοτεράκια πρόσφατα και θα τα ξοφλήσω μέσα Γενάρη... Λέτε μέχρι τότε...... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Εγώ πήρα μια EOS 400d την περασμένη εβδομάδα (και δύο φακούς μαζί). Μετράει;
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Σήμερα είχαμε ένα μπόγο κόκκινα σύνεφα στον ουρανο...Προσευχήθηκα στον καλό Θεούλη και ο ουρανος "άνοιξε"...Χωρίς πλάκα! Με λίγο κρύο και τσούξιμο στα μάτια διέκρινα 9 αστέρια στις Πλειάδες , την Αφροδίτη ( ένα πολύ πολύ πολύ λαμπρό κόκκινο αστέρι), τον Ωρίωνα, τον Πήγασο (νομίζω δηλ.), αυτά... Πίστη πάνω απ'όλα!!! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Μπραβο Ελενη Μια Χαρα τα πας την Αφροδίτη ( ένα πολύ πολύ πολύ λαμπρό κόκκινο αστέρι), τον Ωρίωνα, τον Πήγασο (νομίζω δηλ.)Το μικρο κοκκινο αστερι πρεπει να ηταν ο Αρης (αν ηταν στου Διδιμους) ή ο Κρονος (ο οποιος ομως βγαινει μες τις... ~2.00) (μαλλον ο Αρης). Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
dimpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2007 Ρε καταδότες, ρε σπιούνοι, θα σας φτιάξω εγώ. Μπορεί μιά heq5 skyscan, vixen 102m, atic ic, φίλτρα lumicon Hb και polarized, panoptic 24, barlow telev 2x, gpusb starguider, vixen plate dx, δακτυλίδια baader, dovetail orion, δακτυλίδια orion 10'', bresser 70/700, vixen porta, αντάπτορας για παράλληλη φωτογράφιση ψηφιακής, διαγώνιος 1,25 W.O, δύο ατλαντες, τέσσερα βιβλίακαι ένα μικρό αατεροσκοπείο που ετοιμάζω να παίζουν κάποιο ρολο?Σας ρώτάω ρε σπιούνοι μπορεί? Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Ρε καταδότες, ρε σπιούνοι, θα σας φτιάξω εγώ. Μπορεί μιά heq5 skyscan, vixen 102m, atic ic, φίλτρα lumicon Hb και polarized, panoptic 24, barlow telev 2x, gpusb starguider, vixen plate dx, δακτυλίδια baader, dovetail orion, δακτυλίδια orion 10'', bresser 70/700, vixen porta, αντάπτορας για παράλληλη φωτογράφιση ψηφιακής, διαγώνιος 1,25 W.O, δύο ατλαντες, τέσσερα βιβλίακαι ένα μικρό αατεροσκοπείο που ετοιμάζω να παίζουν κάποιο ρολο?Σας ρώτάω ρε σπιούνοι μπορεί? Οχι ρε φίλε δεν έπρεπέ καν να το σκεφτείς αυτό. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Ρε καταδότες, ρε σπιούνοι, θα σας φτιάξω εγώ. Μπορεί μιά heq5 skyscan, vixen 102m, atic ic, φίλτρα lumicon Hb και polarized, panoptic 24, barlow telev 2x, gpusb starguider, vixen plate dx, δακτυλίδια baader, dovetail orion, δακτυλίδια orion 10'', bresser 70/700, vixen porta, αντάπτορας για παράλληλη φωτογράφιση ψηφιακής, διαγώνιος 1,25 W.O, δύο ατλαντες, τέσσερα βιβλίακαι ένα μικρό αατεροσκοπείο που ετοιμάζω να παίζουν κάποιο ρολο?Σας ρώτάω ρε σπιούνοι μπορεί? Εχεις δικιο! Δεν καταλαβα οτι πηρες τοσα λιγα πραγματακια! Ειμαστε και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι και δεν πρεπει να πιστευουμε σε τετοιες βλακειες!Αλλα αν σταυρωσουμε καλη βραδια μεχρι τον Μαρτιο εμενα να μου τρυπησεις την μυτη!!!!! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Σημειώνω πως όλα αυτά τα είδα με γυμνό μάτι... Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Λοιπόν παίδες, πάρτε τώρα ό,τι θέλετε. ΑΛΛΑ σας παρακαλώ, μέχρι τέλη Νοέμβρη. Άντε μπας κ δούμε τίποτα από Ιανουάριο!! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
dimpap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Λοιπόν παίδες, πάρτε τώρα ό,τι θέλετε. ΑΛΛΑ σας παρακαλώ, μέχρι τέλη Νοέμβρη. Άντε μπας κ δούμε τίποτα από Ιανουάριο!! Μέχρι τότε θα έχω τελειώσει, το Σ/Κ πέφτει το πέδιλο με το πυλώνα. Εχεις δικιο! Δεν καταλαβα οτι πηρες τοσα λιγα πραγματακια! Ειμαστε και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι και δεν πρεπει να πιστευουμε σε τετοιες βλακειες!Αλλα αν σταυρωσουμε καλη βραδια μεχρι τον Μαρτιο εμενα να μου τρυπησεις την μυτη!!!!! Ξεκίνα για Έβερστ, έχω πληροφορίες από μέσα ότι ειδικά το Νοέμβρη έχει και γαμ@ τα seeing Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Τωρα κοιταξα τις αγγελιες! Μην μου πεις οτι πηρες και το DOB; Αν ειναι ετσι θα ερθω το Σ/Κ να βοηθησω ενα χερακι με τα μπετα, ετσι να περασει και η ωρα γιατι απο παρατηρηση δεν υπαρχει περιπτωση (για κανα 6μηνο τουλαχιστον)!!! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
roryt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Ε, αυτό παραπάει!! Είπαμε να σταματήσουμε τις αγορές μπας και σπάσει η γκαντεμιά, αλλά όχι και έτσι!! Χτες, την στιγμή που έκανα κλικ για να παραγγείλω ένα ΒΙΒΛΙΟ για αστροφωτογράφηση άρχισε να μπουμπουνίζει και μετά να βρέχει καρέκλες!! Δεν παει άλλο !!!
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Δέν τολμάω να μιλήσω.... Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Μη την ψάχνετε ρε παιδιά. Ο THEO-077 φταίει που πήγε και αγόρασε ένα σκασμό NAGLERS.....Και τα νεύρα μας έσπασε, και ο καιρός χάλασε..... Εγώ προ΄τείνω να τον κάψουμε στην πυρά (που ανάβουμε να ζεσταθούμε περιένοντας να ανοίξει ο καιρός) για να εξευμενίσουμε τα πνεύματα και μετά να μοιραστούμε τους NAGLERS του (Εκεί το πήγαινα καταλάβατε....................) Δημήτρης
ammonite Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Μη την ψάχνετε ρε παιδιά. Ο THEO-077 φταίει που πήγε και αγόρασε ένα σκασμό NAGLERS.....Και τα νεύρα μας έσπασε, και ο καιρός χάλασε..... Εγώ προ΄τείνω να τον κάψουμε στην πυρά (που ανάβουμε να ζεσταθούμε περιένοντας να ανοίξει ο καιρός) για να εξευμενίσουμε τα πνεύματα και μετά να μοιραστούμε τους NAGLERS του (Εκεί το πήγαινα καταλάβατε....................) Ε όχι και στην πυρά τον άνθρωπο! 100 βουρδουλιές αρκούν...(Πάντως και εμένα μου χρειάζεται ένας nagler.)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Μη την ψάχνετε ρε παιδιά. Ο THEO-077 φταίει που πήγε και αγόρασε ένα σκασμό NAGLERS.....Και τα νεύρα μας έσπασε, και ο καιρός χάλασε..... Εγώ προ΄τείνω να τον κάψουμε στην πυρά (που ανάβουμε να ζεσταθούμε περιένοντας να ανοίξει ο καιρός) για να εξευμενίσουμε τα πνεύματα και μετά να μοιραστούμε τους NAGLERS του (Εκεί το πήγαινα καταλάβατε....................) Ε όχι και στην πυρά τον άνθρωπο! 100 βουρδουλιές αρκούν...(Πάντως και εμένα μου χρειάζεται ένας nagler.) Αντε έστω 100 βουρδουλιές τι να κάνουμε. Αν και με τη φόρα που έχει πάρει ο Θεόδωρος, σε λίγο καιρό θα αγοράσει το Hubble. Πάντως τους Nagler θα τους δημεύσουμε.Σε αυτό είμαι αμετακίνητος Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα