Angus Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2016 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά. Σαν ερασιτέχνης λοιπόν και εγώ στην αστροπαρατήρηση θα ήθελα να αγοράσω ένα τηλεσκόπιο κατοπτρικό ένα γίνεται στην τιμή των 350 έως 550 ευρώ. Μεταχειρισμένο φυσικά αλλά σε καλή κατάσταση. Αναμένω τις προτάσεις σας επι του θέματος και ένα έχετε κάποιο προς πούλημα ή γνωρίζετε κάποιον που πουλάει ενημερώστε με. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Με Εκτίμηση Διονύσης
Angus Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2016 Τελικά θα καταλήξω στην αγορά SKYWATCHER DOBSONIAN 8΄΄ μεταχειρισμένο. Όποιος ενδιαφέρεται αν πουλήσει κάποιο μεταχειρισμένο μπορεί να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ.
CharontasXi Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2016 Εχω και εγω dob8 και ειμαι ευχαριστημένος αν και νέος για να κρίνω ακομα,Σου στέλνω σε πμ ενα Λίνκ για μια αγγελία που θεωρώ ευκαιρια ,ελπίζω να ισχύει ακομα
Angus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2016 Σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον. Είμαι ακόμα στην αναζήτηση του dob 8'' , ελπίζω σύντομα να το βρώ. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για ατο συγκεκριμένο μηχάνημα? Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα