elvethar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Πρόσφατα αγόρασα μια asi120mm και προσπάθησα να τη συνδέσω σ' ένα laptop HP 17-p101nv. Ενώ στο device manager αναγνωρίζει τον τύπο της κάμερας, βγάζει "error code10". Κατέβασα τους τελευταίους drivers v2.8 και αναβάθμισα και το firmware. Υπέθεσα ότι το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό windows 10 και έτσι εγκατέστησα τα windows 7 σε dual boot. Κατέβασα του καινούριους drivers για το usb controller αλλά η κάμερα δε λέει να παίξει! Στο Desktop PC με windows 7 η κάμερα παίζει τέλεια!Θα εκτιμούσα κάθε πληροφορία γιατί δεν βρίσκω λύση εδώ και μια εβδομάδα.Ευχαριστώ,Τάσος
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Η εταιρεία λέει: My camera’s driver cannot be installed correctly, a exclamation exists on camera’s icon in device manager, click property, it says "this device can not be started (error code 10)". This problem probably happens when connecting camera with USB3.0 on some AMD PC or laptop. It can be solved by upgrading camera's firmware, but the speed may be slower on most computers. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
elvethar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Το laptop έχει 2xUSB2.0 και 1xUSB3.0. Η κάμερα δεν παίζει σε καμμία! Αναβάθμισα και το firmware και δεν άλλαξε τίποτα. Έχω στείλει και mail στην εταιρεία και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.Άν κάποιος φίλος θέλει να αγοράσει τον συγκεκριμένο τύπο κάμερας και έχει laptop με AMD CPU ας σιγουρευτεί πρώτα ότι συνεργάζονται. Εγώ δεν το γνώριζα και την πάτησα...Άν βρεθεί λύση θα επανέλθω για να το γνωστοποιήσω! Υ.Γ. ...και είμαι AMDάκιας
elvethar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2016 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Έκανα update τους drivers της κάρτας γραφικών και την βλέπει στο device manager κανονικά. Όσο για την ταχύτητα, τράβηξα τον Δία χθές σε 1280x960,18fps χωρίς drop frames και με usb traffic 100. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα την κάμερα στο firecapture και πειραματίζομαι με τα settings...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα