astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2016 Όπως έχει καθιερωθεί, στην επερχόμενη πανελλήνια εξόρμηση στον Πάρνωνα θα διεξαχθεί bazaar μεταχειρισμένων αστρονομικών ειδών. Είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο μεσημέρι στη 1:30. Τί θα λέγατε να γράψει ο καθένας τι σκοπεύει να προσφέρει ή τι εξοπλισμό έχει ανάγκη; Έτσι μπορεί να οργανωθεί καλύτερα το παζάρι και βρούμε πιο εύκολα κάποιο είδος που ψάχνουμε από αστρονομικά και φωτογραφικά! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
santono Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2016 Εγώ έχω κάνει ήδη τη λίστα μου, η οποία είναι: Πωλείται1. Τροχός Φίλτρων 5x1.5, προσαρμογέας σε 1.25'', προσαρμογέας σε Τ2 male χωρίς counter ring 55 ευρώ2.Hyperion 17mm. Έχει ανοιχτεί, καθαριστεί αλλά έχει πρόβλημα με τις επιστρώσεις. Προτείνεται ως προσοφθάλμιο σε αστροβραδιές 25 ευρώ3.Φακός Hellios-44M με αντάπτορα για Canon (M42-EOS). Λείπει το μπροστινό καπάκι 20 ευρώ4.Αντίβαρο 5kg για στήριξη EQ6 40 ευρώΖητείταιBaader Narrowband O-III (8.5nm) CCD-Filter ή ASTRODON Mounted 5nm OIII - 1.25 # Σπύρος Αντωνόπουλος #
planetman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2016 Διαγώνιος 2" TS αχρησιμοποίητος στη θήκη του 45€ (σε κράτηση) Ερευνητής 6x30 ορθό είδωλο σε άψογη κατάσταση μαζί με τη βάση και το παπουτσάκι του 25€ (σε κράτηση) Ψάχνω μπαταρία για την Canon 60d ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2016 Ίσως ήρθε η ώρα για ένα καλό ξεκαθάρισμα αχρησιμοποίητου εξοπλισμού που έχει συσσωρευθεί... Τιμές δε βάζω γιατί αφενός δεν έχω βρει το χρόνο να το σκεφτώ αφετέρου είναι παζάρι, θα μπορείτε να προτείνετε και εσείς Η λίστα ανανεώθηκε σε μήνυμα λίγο πιο κάτω. Αυτά για αρχή. Αν ενδιαφέρει κάποιον κάτι συγκεκριμένο ας μου πει για να το πάρω σίγουρα διότι έχω την αμφιβολία ότι θα χωρέσουν όλα όταν κάνω το φόρτωμα του αυτοκινήτου! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
santono Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2016 Να συμπληρώσω ένα celestron powertank (http://www.planitario.gr/power-tank-17-12v-17ah.html) με 19ah μεγαλύτερη μπαταρία (τοποθετημένη από τον Ανδρέα). Για φόρτιση θα δοθεί τροφοδοτικό κόστους 30 ευρώ για φόρτιση με τα κροκοδειλάκια, καθώς το κύκλωμα φόρτισης είχε προβλήματα από την αρχή. Σύνολο 130 ευρώ και θα το μεταφέρω στην πανελλήνια, μόνο στην περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον. # Σπύρος Αντωνόπουλος #
ziorange Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Και εγώ με την σειρά μου δίνω:ASTRONOMIK Typ IIc L-RGB Set; 2" (M48)(http://www.astronomik.com/en/fotografische-farbfilter-photographic-color-filters/l-rgb-filtersatz/astronomik-typ-iic-l-rgb-set-2-m48.html) και ASTRONOMIK H-Alpha-CCD 12nm; 2" (M48) (http://www.astronomik.com/en/fotografische-emissionslinienfilter/schmalbandfilter-h-alpha-ccd-12nm/astronomik-h-alpha-ccd-12nm-2-m48.html) Για τιμή πμ , τηλέφωνο στο 6942516082 'η από κοντά!! http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
abaou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 (επεξεργάστηκε) Πωλείτε το Skywatcher Skyliner 400P FlexTube Dobsonian. Αγορασμένο το 2012 απο την teleskop service, σε πολύ καλή κατάσταση, και το δίνω λόγω αναβάθμησης εξοπλισμού. Το τηλεσκόπιο έχει ενσωματoμένα μοτέρ για παρακολούθηση των στόχων, επίσης δίνετε μαζί και το φωτοχιτώνιο της astrozap. Το επεξεργάστηκε Σεπτέμβριος 20, 2023 ο abaou
ΖΑΒΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Προσοφθάλμιοι φακοί:1. Vixen NLV 15mm 50o FULLY MULTI - COATED 20E2. Sky - Watcher 6mm 1,25'' UWA - 58o 15E3. Celestron 40 mm PLOSSL FULLY COATED 10EΤΗΛ. 6983521558 Κόσμον τονδε, τον αυτόν απάντων, ούτε τις θεών ούτε ανθρώπων εποίησεν, αλλ'' ην αεί και έστιν και έστε πύρ αείζωον. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Η ανανεωμένη - εμπλουτισμένη λίστα μου, ταξινομημένη σε κατηγορίες. ΠροσοφθάλμιαCelestron 25mm SMACelestron Nexstar Plossl 17mmPlossl 25mm Fully Multi CoatedKellner 12mmMeade MA multicoated 12mm Ερευνητές και αξεσουάρ ερευνητώνOrion Optics ερευνητής 50mmStarpointer red dot με βάση και παπουτσάκι50mm finder bracket with shoe ΚιάλιαSelsi 10x50 binoculars με θήκηΚιάλια όπερας widebino 2.3x40 + μάσκα Φίλτρα αστροφωτογραφίαςAstronomik CCD 1.25" filter Ha 12nmAstronomik CCD 1.25" filter OIII 12nm Φωτογραφικά είδηΦακός Jupiter 21M 200mm f/4 Μ42Canon 0,75x optical converterSunsniper ιμάντας μεταφοράς DSLRKetnor 0,42x lens adapterCanon powershot SX10IS με θήκη και Hoya UV filterCanon 550D με πρόβλημα στην οθόνη (ειδική τιμή, κατόπιν επίδειξης προβλήματος)Cobra 700AF flash for canon with off camera gripΜηχανικό ντεκλανσέρ ΔιαγώνιαVixen διαγώνιο flip mirror 2"Διαγώνιο 1.25" απλών επιστρώσεωνΔιαγώνιος-ανορθωτικό πρίσμα Meade #933 Διάφορα αστρονομικά αξεσουάρAstrozap eyepiece trayArtificial Star για ακριβή ευθυγράμμιση οπτικώνHowie Glatter parallizerTech 2000 dobsonian counterweightBST 2" Variable Transmission Polarizing FilterFilter Storage Case for Four 1.25" FiltersBlue Fireball 1.25" extenderUniversal afocal digital camera adapterΠροσαρμογέας webcam σε 1.25" (κρατημένο)Βάση Telrad base (με μικρό ελάττωμα) Αν σας ενδιαφέρει κάτι και θέλετε να σας δώσω τιμή, στείλτε μου πμ. Επίσης αν κάτι το θέλετε με μεγάλη πιθανότητα, στείλτε μου να το φέρω σίγουρα γιατί μπορεί κάποια είδη να κοπούν κατά το φόρτωμα του αυτοκινήτου! ΥΓ: Διαθέσιμη είναι και μια μεγάλη θήκη της Orion αλλά λόγω όγκου πιθανότατα δε θα τη φέρω αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πριν: https://www.optcorp.com/orion-15176-large-padded-telescope-case.html «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Amadeus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Στο παζάρι έχω σκοπό να σκοτώσω ένα 12ιντσο Dob Geoptic. Εξαιρετικό αλλά πρέπει να σκοτωθεί. Ελάτε ακόμα και με σφεντόνα!
Erisian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2016 Αναζητώ φακό samyang/rokinon 14mm nikon mount και τον Nikon 24mm f2.8 με αριστα οπτικά Ανταλλάσω και πουλώ United Optics Premium BA8 High Resolution 15Χ70 με βαλίτσακι μεταφοράς 220 ευρωTokina 17mm f/3.5 AT-X sony a-mount apc-s and full frame στο πουγκί του 250 ευρωNikon 28-85mm AF διχως καπάκια με polarizer b&w 70ευρωWilliam Optics 40mm SWAN eyepiece, 2'' στο κουτί του 70 ευρωWilliam Optics 25mm SWAN eyepiece, 2'' στο κουτί του 70 ευρωMARK III HYPERION ZOOM 8-24 στο κουτί του 190 ευρω www.star-surfing.com
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2016 Θα έχει κανένας DEW Heater για ED80; SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα