Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θα παρευρίσκομαι κι εγώ στη 10η ΠΕΕΑ στο τομέα της αστροφωτογραφίας! Θα ήταν ωραίο να γράφαμε οι αστροφωτογράφοι τι θα τραβήξουμε αυτές τις μέρες. Ξεκινάω εγώ λοιπόν. Σκεφτόμουν να τραβήξω το Eastern Veil (NGC 6992) και τον γαλαξία της Ανδρομέδας (μετά τις 02:00). SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
ziorange Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Εάν τα πούμε από τώρα όλα τι θα λέμε στο βουνό? Πρέπει να κρατήσουμε και κάποια έκπληξη για εκεί! Καλούς ουρανούς να έχουμε! Τα λέμε πάνω! http://www.astrobin.com/users/ziorange/http://www.athens-weather.eu Παναγιώτης Ζιώγας
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Σωστος ο Παναγιώτης! Τα λεμε λοιπον εκει! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
KC Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2016 Δες κάποιες παλιότερες λίστες που είχα φτιάξει για τον Πάρνωνα.parnon_2013.xlsParnonas_2010.xls “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
KC Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2016 Φίλε Παντελή Ενδεικτικά σου παραθέτω τους στόχους που θέλω να φωτογραφίσω στον Πάρνωνα μέσα σε δυο βράδια! Αν τα καταφέρω και όλα πάνε καλά θα είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Έτσι για να πάρεις μια ιδέα. Εύχομαι και εσύ να ικανοποιηθείς από τους στόχους που θες να φωτογραφίσεις. ophiuchus===========Muliphen - Gamma OphiuchiSnake Nebula //dark nebula Barnard 41 //dark nebula Scorpius==========Shaula - Lambda ScorpiiZeta1 Scorpii Cygnus=======AlbireoSadir - Gamma CygniNGC 6883 //open clusterDeneb Lyra====SulafatVega Aquila======AltairLDN 673 //dark nebulaBarnard 138 //dark nebulaAl Thalimain Prior - Lambda AquilaeLDN 557 //dark nebula Serpens Cauda=============IC 4756 //open cluster Sagittarius============Phi SagittariiLambda SagittariiBarnard 93 //dark nebula Scutum======Barnard 312 //dark nebulaAlpha Scuti Corona Australis================Gamma Coronae Australis Cepheus=========Barnard 150 //dark nebulaBarnard 169 //dark nebula Cassiopeia==========ShedarCaph Αν μείνει χρόνος τελειώνουμε με star trails... “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2016 Τέλεια!! Τα λέμε όλοι εκεί! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2016 Ένα απόσπασμα από το "στοχολόγιο" του προγράμματος που αναπτύσσω, οι χρόνοι transit ενδεχομένως να μην είναι απόλυτα σωστοί, αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ας μου πει! Summer targets for imaging Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα