apo76 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Ψάχνω Skywatcher Star Adventurer για αγορά!Αν κάποιος το δίνει ας μου στείλει pm Ευχαριστώ πολύ Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Δεν γνωρίζω αν το εχει καποιος αλλα αυτο που ζητάς φιλε ειναι λιγο δυσκολο καθώς εχει βγει εδω και τρεις μήνες και δύσκολα καποιος θα το αγοράσει Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
kkoutr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Φίλε, το μοτεράκι υπάρχει εδώ και καιρό στην αγορά. Εγώ ήδη το έχω 8 μήνες. Γιατί δύσκολο να το έχει αγοράσει κάποιος; Άλλωστε ήδη υπάρχουν 1-2 αναρτήσεις μεταχειρισμένου εδώ μέσα, άρα κάτι κυκλοφορεί...
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 H Star Adventurer κυκλοφορεί σίγουρα πάνω από χρόνο. Καλό είναι να μην γράφουμε πράγματα πριν τα ψάξουμε καλά. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα