Magicstar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 Καλησπέρα, Θα ήθελα τις εμπειρικές σας γνώσεις στο εξής θέμα που έχω. Καθώς η λήψη των darks ειναι χρονοβόρα θα ήθελα να μου προτείνετε έναν τρόπο να τα βγάζω στο σπίτι. Πώς θα μπορέσω να φέρω την κάμερα στην επιθυμητή θερμοκρασία; Έχω μια DSLR Canon 100D. Ευχαριστώ πολύ! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
cost_ang Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2016 παντελή έχω ενα εκκολαπτηριο για αυγά κότας . έχει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία έως 40 βαθμους κελσιου λες να κανει δουλειά? πάντως πλακα πλακα θα μπορούσες να κατασκευάσεις εναν αντιστοιχο θάλαμο με ένα χαρτόκουτο, με εναν απλό θερμοστάτη και μία λάμπα πηρακτώσεως (ως θερμαντικό στοιχείο) ωστε να δοκιμάσεις αν τα αποτελεσματα θα είναι αντιστοιχα με τις πραγματικές συνθηκες λήψης dark frames. εαν παίζει το βελτιώνεις!
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2016 Το πρόβλημα είναι πως μάλλον θέλουμε να πιάσουμε χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το σπίτι (που επικρατούν έξω τη νύχτα) οπότε δε μας κάνει η θέρμανση, θέλουμε ψύξη. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Magicstar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Αυτο ακριβως! Θελω να ψυξη. Ξερετε αν τα 12βολτα ψυγειακια εχουν ρυθμιζομενη θερμοκρασια; Επισης ακουσα οτι αν πεσουν κατω απο τα 12 βολτ (ωστε με αυτο το τροπο να ελεγχεις τη θερμοκρασια) δεν δουλευουν. Εχετε καποια εμεπειρια; SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα