v.p. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2016 Πωλείται το τηλεσκόπιο Meade Starfinder 6” f/8. Χαρακτηριστικά: Διάμετρος: 154mm / 6"Βάση: Dobsonian Eστιακή απόσταση: 1220mm Συνοδεύεται με 6x30 ερευνητή και ηλιακό φίλτρο 6" ( http://www.planitario.gr/filtro-hliou-gia-thleskopia-150mm.html ) Λίγα λόγια για το τηλεσκόπιο: Είναι παλιό μοντέλο (φυσικά, η ηλικία του δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητά του) και το έχω αγοράσει από μέλος του forum. Λόγω παλαιότητας, τα ροδάκια έχουν φθαρεί και η κίνηση, πλέον, γίνεται χωρίς αυτά. Κατά τ’ άλλα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σαν τηλεσκόπιο είναι ότι πρέπει για έναν αρχάριο. Από το μπαλκόνι μου ( που φωτίζεται περιμετρικά με πολλές λάμπες ) έχω παρατηρήσει και απολαύσει αμέτρητα νεφελώματα, πλανήτες, σμήνη και μερικούς γαλαξίες. Ο λόγος, που το δίνω, είναι γιατί θέλω να αναβαθμιστώ σε μεγαλύτερο. Τιμή: 120€ Επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα, ή με email ( valia.pp8@gmail.com ) , ή τηλεφωνικά (ο αριθμός θα δοθεί με προσωπικό μήνυμα). Αποστέλλω σε όλη την Ελλάδα. Δέχομαι και ανταλλαγή με SkyWatcher dobsonian 8" (θα καταβάλω, φυσικά, την διαφορά).
lazaros78 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2016 Ενδιαφέρομαι για το τηλεσκόπιο.μπορείς να μου στείλεις μια φωτο; Πίσω από κάθε χαμόγελο υπάρχουν δόντια.
v.p. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2016 Η αγγελία συνεχίζει να ισχύει.
v.p. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2016 Ορίστε και μία φώτο του τηλεσκοπίου.Το τηλεσκόπιο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο.
v.p. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2016 Γιααααα πάμε πάλι πάνω. Σαν τηλεσκόπιο είναι ότι πρέπει για έναν αρχάριο. Να προσθέσω, επίσης, πως είναι το πλέον κατάλληλο για έναν αρχάριο που δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα στην πρώτη του αγορά αστρονομικού εξοπλισμού.
Khadgarakos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 Ενδιαφερομαι για το τηλεσκοπιο
v.p. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 Το τηλεσκόπιο ΠΩΛΗΘΗΚΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις