Kostasvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2016 Το έχει κανένας? Μέχρι 600€ Επικοινωνία με πμ Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Magicstar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2016 Kostasvas καλό είναι να γνωστοποιήσεις την ηλικία σου στους υποψήφιους πωλητές, καθώς οι οικονομικές συναλλαγές με ανήλικους είναι παράνομες. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2016 Εεεε αν θες να ξερεις στα παντα δίνω το όνομα του πατέρα μου δεν ειμαι χαζός εξάλλου ειμαι 15 χρόνων και εχω πλήρη επίγνωση των πραγμάτων που κανω!!!!!!δεν νομιζω στη συναλλαγή μας να ειχες προβλημα !! Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2016 Up ξαναλέω μεχρι 600€ Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2016 Αν το εχει κανένας το κανω και ανταλλαγη με την κανονική βαση Dobson Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2016 Upppp!!!! Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2016 Τιποτα ρε παιδια ;;!!! Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα