παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω…Όταν βάζω να μου εμφανίζονται οι αστεροϊδείς μου εμφανίζει πολλούς και με παράξενα χαρακτηριστικά (mag –12 πχ). Επείσης αυτή την ώρα μου δείχνει έναν αστεροϊδή να περνάει μπροστά από τον Ήλιο.Τι να πιστέψω; Όντως περνάει μπροστά και μπορώ να τον δω; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Είναι πραγματικά παρέξενο.Ο ένας έχει διάμετρο 51217 km.Τι γίνεται;;;;Όποιος έχει το starrynight ας το κοιτάξει, έστω κ από απορεία... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Εμένα δεν μου τους βγάζει Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Τους έχω κάνει update...Ίσως γι' αυτό. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα