Jump to content

ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ C 9 1/4-A XLT S- HEQ5 SKYSCAN PRO


Προτεινόμενες αναρτήσεις

C 9 1/4-A XLT Schmidt-Cassegrain της Celestron ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΟ 2'' ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΙΑΣΤΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ HEQ5 SKYSCAN PRO, Ισημερινή Στήριξη Ρομποτική, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ. Η HEQ5 εχει και τα κουτια τηs. Oλα μαζι 1500 ευρω, παρακαλω οχι παζαρια και γυφτιλικια οπωs τελευταια,,,ΕΛΕΟΣ, Ολα μαζι εχουν πανω απο 3000 ευρω και ειναι λεμε σε αριστη κατασταση, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑ. ΧΡΗΣΤΟΣ 6932942218.

T.jpg.49cb1206bae120f0c72cad9174bc485a.jpg

Φιλικα Χρηστοs.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για πώληση χώρια σωλήνα και βάσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,,,,
Φιλικα Χρηστοs.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ... Oλα μαζι 1500 ευρω, παρακαλω οχι παζαρια και γυφτιλικια οπωs τελευταια,,,ΕΛΕΟΣ, Ολα μαζι εχουν πανω απο 3000 ευρω και ειναι λεμε σε αριστη κατασταση, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑ.

 

Χρήστο κακώς θίγεσαι. Στην αγγελία σου όπως και στο πμ που μου έστειλες, αναφέρεις οτι ο οπτικός σωλήνας είναι καινούργιος κι οτι το δίνεις 900 ευρώ ακατέβατα.

 

το δίνω φίλε μου με όλα όσα έχει επάνω, στα 900 ευρω ακατέβατα ειναι καινούργιο άριστο απλά ευκαιρια.φυσικα τα μεταφορικά δικά σου δεν στοιχίζουν πολύ

 

Εγώ σου ανέφερα πολύ ευγενικά οτι ήμουν ιντερνετικά παρών όταν πέρσυ το αγόρασες από τον scott 800 ευρώ και αφού σου είπα οτι δεν ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σε αυτή τη τιμή, σου είπα καλή τύχη και σου πρότεινα για λόγους διαφάνειας να ξεκαθαρίσεις οτι είναι 3ο χέρι γιατί η αγγελία σου υποννοεί οτι τα πήρες όλα 3000. Δες λίγο την αγγελία σου και δες τι σου έστειλα σε μήνυμα.

 

Βρε Χρήστο δε σου κάνω παζάρια, αλλά κι εγώ πέρσυ είχα ενδιαφερθεί για το ίδιο και γνωρίζω πόσο το πήρες οπότε πήγε το μυαλό μου οτι θα το έδινες φθηνότερα. Τέσπα, ελπίζω να το δώσεις εύκολα αλλά για λόγους διαφάνειας καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις οτι είναι τρίτο χέρι γιατί υπονοείς οτι τα πήρες 3000 ευρώ.

 

Σε κανένα σημείο δεν έκανα χαρακτηρισμό, σε κανένα σημείο δεν σου μίλησα ούτε στο ελάχιστο άσχημα. Η αντίδραση σου με προβληματίζει. Δε νομίζω να υπάρχει πιο ευγενικός τρόπος να σου πω ό,τι έπρεπε να σου πω για την ανακρίβεια της αγγελίας σου.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Ηρεμία παιδια!!!!! Και χωρις παρεξήγηση Χρήστο συζήτησε το με τον αλλο λιγο πιο ήρεμα δεν εχω γνώση στο θέμα ουτε ξερω ποσο το αγόρασες απλα ηρεμία

Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά

Issac Newton

 

# Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

προπερση τον πειρα και ειναι σε αριστη κατασταση ρε μαγκα..και σε ειπα 800 χωρισ τον διαγωνιο 2¨" και ανταπτορα που αγορασα καινουργιο 220 ευρω αλλα ειδα εσκεμενα δεν το αναφερεs, γιατι????,,,τη δεν καταλαβενεισ??????????????????και ειναι ναι σε αριστη κατασταση λεμεεεεε,,,τον ειδεσ?????οχι......τοτε απλα ζητα μου συγνωμη, γιατι με ειπεσ απλα κλεφτη, και ψευτη...και ολα μαζι εχουν ναιιιιι 3000 καιιι ......................καινουργια...απλα αυτο γραφω, η παραπλανηση που ειναι?
Φιλικα Χρηστοs.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

C 9 1/4-A XLT Schmidt-Cassegrain της Celestron, με το σκιαστρο και διαγωνιο 1,25...800 ευρω και τελοs, η βαση εκλεισε σε ενα φιλο.
Φιλικα Χρηστοs.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης