maxplanck Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Ειμαι απολυτα σιγουρος.Ειναι η ... διλεπτη!Αρα επιτυγχανεται και με μια Zenit!Καμμια επεξεργασια!!!Θα κουφαθουμε?
george12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Καταπληκτική πολύ τέλεια φοβερή φυσικότητα.Αλλά πιο πολύ δεν μέτρησε η έκθεση αλλά το φίλμ.Έιναι πολύ καλό στα χρώματα.Ποιο είναι??? There is no dark side of the moon, its all dark.
maxplanck Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Ρε συ Γιώργη,ο φωτογραφος μου ειπε οτι ειναι της ... περασμενης δεκαετιας!!!Απο το ... Lidl το πήρα....
george12 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Χμ πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω λίγο στα φίλμ γιατί μέχρι τώρα πιο πολύ σημασία έδινα στην έκθεση.Τέτοια ποιότητα σε φωτογραφια δεν έχω πετύχει ποτέ.Έκτος και αν μετράει τοσο πολύ η φωτογραφική μηχανή.Δεν ξέρω.Συγχαρητήρια και πάλι. There is no dark side of the moon, its all dark.
maxplanck Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Η φωτογραφική μηχανη δε μετραει στον βαθυ ουρανο!!!Γι αυτο ειμαι σιγουρος.Αντε λιγο στην εστιαση.Βαζεις και ενα μαυρο μπουφαν μπροστα στο σωληνα αμα θες να μην επηρεασει καθολου ο αρχικος κραδασμος του μηχανικου κλειστρου και καθαρισες.Απο φιλματες δε γνωριζω.Αλλα θα παραξενευτω αν εχω αδικο!!! Για να μη παρεξηγουμαιΟυτε απο ψηφιακές ξερω.Δυο ειχα και τις... χαλασα!!!
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Μπραβο!Film rulezzzz as usual! (Και στην αστροφωτογραφια γιατι στην καθημερινη φωτογραφια δεν τιθεται θεμα!!! ως γνωστον τα ψηφιακα αρχεια δεν ειναι φωτογραφιες χεχεχε) Και σοβαρολογωντας μια ακομη αποδειξη οτι με ελαχιστο εξοπλισμο βγαινουν ωραιες φωτο! Φωτο απλες που τις χαιρεσαι, πραγματικα μεσα στο πνευμα της ερασιτεχνικης αστρονομιας! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Φωτογραφία σημαίνει καταγράφω το φως!!! δεν παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να καταγράψουμε το φως Γιώργο. Απλά ο καθένας σύμφωνα με τις ανάγκες του και τι εξοπλισμό διαθέτη χρησιμοποιεί την μια τεχνολογία η την άλλη. Τέτοια λες και θα αρχίσουμε πάλι. Ένα φωτογραφικό μέσο δεν είναι απλά από ένα σύστημα καταγραφής όπως είπα του φωτός στα κατάλληλα χέρια και το ένα σύστημα μπορεί να κάνει τέχνη ανάλογα με την φαντασία και το μεράκι του χειριστή. Βέβαια το πάν πιστεύω είναι να γνωρίζεις ορισμένους κανόνες στην φωτογράφηση. Γιατί Γιώργο λες πώς δεν είναι τέχνη δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις αυτό, αφού και στις ψηφιακές θα πρέπει να ρυθμίσεις ASA , διάφραγμα, ταχύτητα!!! απλά η τεχνολογία προχωρά και λόγο της εξέλιξης και τον γρήγορων ρυθμών τις ζωής των ανθρώπων κοιτάμε την ευκολία μας (δεν χρειάζεται να πάς πολλές φορές για εμφάνιση). Υπάρχουν όπως γνωρίζεις αναλογικά φίλτρα που κάνουν την ίδια δουλειά που μπορούμε να κάνουμε με ψηφιακή επεξεργασία π.χ. Natural filter διαφόρων εταιριών αλλά την ίδια δουλειά μπορείς να την κάνεις όπως είπα και με software και μάλιστα το ίδιο καλά. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλά προβλέπω να γράψουν και άλλοι φίλοι απαντήσεις με πολύ περισσότερες γνώσεις από μένα στην φωτογραφία. Ξέρω ότι έχεις πολλές γνώσεις στην φωτογράφηση και σε εκτιμώ πολύ και θα έλεγα σε ζηλεύω για αυτές και πολλές φορές από τους σχολιασμούς σου έμαθα πολλά, αλλά μην είσαι απόλυτος. Πιστεύω ότι λόγο χιούμορ τα λες!!! Φιλικά και με εκτίμηση Γιώργος Τ. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Γιωργο τις αποψεις μου τις εχω εκφρασει σε αλλο Post και δεν επανερχομαι στο θεμα.Το μονο που που επαναλαμβανω ειναι πως δεν ειπα πως με ψηφιακα μεσα δεν κανεις τεχνη, τεχνη κανεις με ο,τιδηποτε, φωτογραφια δεν κανεις. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Γιωργο, Παιζει ρολο με τι μεσα ετοιμαζει το κειμενο του ενας συγγραφεας; Πχ. εισαι συγγραφεας αν ΓΡΑΦΕΙΣ το κειμενο σου με ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ αλλα ΔΕΝ εισαι συγγραφεας αν το ιδιο κειμενο εινα γραμμενο με εναν υπολογιστη; Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 φωτογραφια δεν κανεις. Φωτογραφία σημαίνει καταγράφω το φως!!! δεν παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να καταγράψουμε το φως. Μάλλον δεν συμφωνείς μ'αυτό αλλά αυτό σημαίνει τελικά φωτογραφία!!! Γιώργος Τ. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα