mantheos77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Έχεις κανένας από εδώ έχει παρατηρήσει το NGC206?Τι εξοπλισμό χρησιμοποιήσατε? (Τηλεσκόπιο,προσοφθάλμιο)Τι μεγέθυνση χρησιμοποιήσατε?Φυσικά μιλάω για οπτική παρατήρηση!
HOMO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Πριν χρόνια παρατηρήσαμε με τον Bi2l τα σφαιρωτά του γαλαξία της Ανδρομέδας και νομίζω πως το είχαμε δει κι αυτό. Χρησιμοποιήσαμε 12ιντσο νευτώνειο με 5αρι Televue Nagler . Νομίζω πως το συγκεκριμένο προσοφθάλμιο το συνδυάζαμε με barlow για τα πιο μικρά σμήνη. Πλάκα είχε.. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
mantheos77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Σε ποια περιοχή? Σε εκείνη την παρατήρηση μήπως θυμάσαι μέχρι τι mag έβλεπες με γυμνό μάτι?
HOMO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Είχε καλό ουρανό. Εγώ έβλεπα μέχρι 5,5 mag. Γιατί ρωτάς όμως? Τι εξοπλισμό έχεις? Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
mantheos77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Λέμε να κάνουμε μια ομαδική παρατήρηση βαθέως ουρανού και να παρατηρήσουμε διάφορα αντικείμενα και σκέφτηκα να παρατηρήσουμε και NGC206 και κάνω μια μικρή έρευνα και εδώ και στο internet γενικά για το συγκεκριμένο αντικείμενο.
HOMO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Ε τότε κατεβασε κι αυτόν τον χάρτη με όλα τα σφαιρωτά του Μ 31. Καλή παρατήρηση! Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
mantheos77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χάρτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα