ted1977 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Ή Αγγελία αποσύρεται. Τηλεσκόπιο επάνω στα δαχτυλίδια Δαχτυλίδια με μπάρα και προέκταση Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι η ίδια η φύση, αλλά το κομμάτι της φύσης που αποκαλύπτεται στη μέθοδο έρευνας που χρησιμοποιούμε.Werner Heisenberg
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2016 Χαζή ερώτηση.... αλλά δεν ξέρω είναι καλύτερο αυτο που δίνεις από τον ερευνητή 9,*50 που δίνει το δεκαρι το dobson Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
ted1977 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2016 Κοίτα.......από θέμα βάρους σίγουρα ο 9χ50 είναι ελαφρύτερος. Π.χ στο 8 ίντσες νευτωνιο που έχω δεν θέλω άλλο βάρος.Απο θέμα ευκρίνειας όμως σίγουρα βλέπεις περισότερα αστέρια ώστε να επιλέξεις καλύτερο αστέρα οδήγησης.Επισης το focuser είναι μία ευκολία εάν έχεις μία μόνο κάμερα και την βάζεις και βγαζεις συχνά.Εγω έχω 2 και έτσι την μία την έχω μόνιμα στο οδηγητικο. Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι η ίδια η φύση, αλλά το κομμάτι της φύσης που αποκαλύπτεται στη μέθοδο έρευνας που χρησιμοποιούμε.Werner Heisenberg
Προτεινόμενες αναρτήσεις