kdritsas1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Πωλείται τηλεσκόπιο Dob 10 truss Skywatcher, αγορασμένο τον Μάρτιο του 2014 (απόδειξη αγοράς), με τα προσοφθάλμιά του (10 και 25 mm), με ερευνητή 9x50, manual, με Telrad και βάση ανύψωσης 5 cm σε άριστη κατάσταση και καθαρά οπτικά. Τιμή 300,00 ευρώ. http://www.planitario.gr/dobsonian-10-anadiploumeno-dobson-truss.html Θα προτιμηθούν αγοραστές από τη Θεσσαλονίκη για επιτόπιο έλεγχο. Υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί οπουδήποτε στην Ελλάδα μια και υπάρχει η αρχική του συσκευασία. Το κόστος καθώς και η ευθύνη μεταφοράς βαρύνουν τον αγοραστή. Επικοινωνία Κυριάκος Δρίτσας, kdritsas@the.forthnet.gr ΥΓ. Φωτογραφίες δεν ξέρω πως να ανεβάσω. Αν μου εξηγήσει κάποιος το πως, ευχαρίστως θα το κάνω.
Alexandros_87 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Καλησπέρα, Δίνεις μόνο τον telrad? Με ενδιαφέρει και είμαι από Θεσσαλονίκη.
kdritsas1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Καλησπέρα, Δίνεις μόνο τον telrad? Με ενδιαφέρει και είμαι από Θεσσαλονίκη. Όχι πηγαίνει πακέτο με το τηλεσκόπιο
catserts2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2017 Καλησπέρα, έστειλα email
Προτεινόμενες αναρτήσεις