meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Γεια σε ολους και καλο μηνα! Εχω ενα φοβερο προβλημα με το τσιπ της webcam μου το οποιο συνεχεια εχει σκονη. Παρολλο που ειμαι πολυ εχαριστημενος με την αποδοση της webcam η σκονη δημιουργει αρκετα προβληματα και μου περιοριζει το πεδιο. Ειναι μια logitech c270, εχω προσπαθησει να την καθαρισω μεχρι και με πανακι για γυαλια αλλα ισως να εφυγε ελαχιστη σκονη. Δοκιμασα και κομπρεσερ για αερα απο μακρια για να μην χαλασω το τσιπ παλι τιποτα το ιδιαιτερο. Ενα φιλαρακι μου ειπε να βαλω τζαμακι μπροστα απο το τσιπ αλλα πριν το κανω θελω να το εχω καθαρισει καλα, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι να κανω?Η παρακατω φωτο ειναι στην προσπαθεια μου να τραβηξω ενα sunspot (πανω δεξια) κα η σκονη ειναι ξεκαθαρη το υπολοιπο πεδιο. Ευχαριστω! Vasilis Hailsteel
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Αυτό http://www.planitario.gr/ugro-katharismou-optical-wonder-fluid.html με το πανάκι ή μπατονέτα. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Ειναι δοκιμασμενο και για δυσκολες περιπτωσεις? Το λεω γιατι η webcam κανει καινουρια 20ε. Αλλα ειναι 100% αποτελεσματικο συμφερει απο το να επερνα μια ιδια καινουρια και να ειχα το ιδιο θεμα Vasilis Hailsteel
KC Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δε θα έβαζα το ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Optical Wonder Fluid στον αισθητήρα θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Το αλλο θα μπορουσα να κανω; Vasilis Hailsteel
scaff Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 για δοκίμασε και αυτό , μπας και φυγουν ATLAS TEAM OBSERVATORYhttp://atlasobs.blogspot.gr/
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Thanks scaff αλλα εδω δεν τα καταφερε το κομπρεσερ θα τα καταφερει αυτο; Vasilis Hailsteel
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δε θα έβαζα το ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Optical Wonder Fluid στον αισθητήρα θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.. Αυτες οι καμερες εχουν ενα τζαμακι μπροστα (IR-cut φιλτρο). O αισθητηρας ειναι πισω απο αυτο. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δεν εχει καθολου τζαμακι ειμα σιγουρος, γιαυτο θελω να βαλω εγω Vasilis Hailsteel
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δες στο βίντεο πως καθαρίζει τον αισθητήρα σε DSLR με τα κατάλληλα εργαλεία. Φαντάζομαι θα κάνουν και για την webcam. Θεόδωρος Σπανός
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Θοδωρη σε ευχαριστω, το θεμα μου εδω ειναι οτι τα εργαλεια κανουν περισοτερο απο το ναπαρω καινουρια τη webcam εκτος αν παρω κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/katharistika/@Work-Set-Katharismou-Camera-AW11061.htm Vasilis Hailsteel
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Αυτό που έβαλες είναι για φακό η οθόνη και είναι χειρότερο από το αντίστοιχο της baader πιο πάνω. Με τίποτα. Θεόδωρος Σπανός
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 Αρα μονο το μπαλονακι αερα να παρω; Vasilis Hailsteel
KC Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2017 Για τον καθαρισμό του σένσορα δοκίμασε να φτιάξεις ένα μίγμα 40% Ισοπροπυλική αλκοόλη60% water for injection. Δις απεσταγμένο. και να χρησιμοποιήσεις σαν σπάτουλα αυτό Χρειάζεσαι ισοπροπυλική αλκοόλη με 99,9% καθαρότητα Η παραπάνω λύση έχει δοκιμαστεί από πολύ έμπειρο μέλος του forum με πολύ καλά αποτελέσματα. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
meiko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Thanks KC, παλι ομως με τα ιδια χρηματα περνω καινουρια webcam Οποτε δεν με συμφερει Vasilis Hailsteel
KC Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Έχεις δίκιο δεν είχα προσέξει την τιμή της webcam ) “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα