filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Moλις παρατηρησα τον Δια με το φτωχο μου(κ οχι τιμιο) bressere skylux 70mm.Καλλιστω Γανυμηδης Ιω Ευρωπη.Ολοι σε μια ευθεια.Μπορεσα να διακρινω δυο ζωνες του.Δεν εχω λογια να πω.Οχι γι αυτο που ειδα(το χρωματικο σφαλμα ηταν μεγαλο κ το κουνημα του τηλεσκοπιου αστα να πανε) αλλα για το οτι ειδα τον γιγαντα πρωτη μου φορα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Αυτή είναι η μαγεία του ερασιτέχνη μετά πενιχρά του μέσα να καταφέρνει να κατακτά τους πλανήτες και τα άλλα ουράνια αντικείμενα!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Ο αγαπημενος μου εκ των πλανητων.....ακομα δεν τον εχω δει μεσα απο το καινουργιο μου τηλεσκοπιο.. Ποτε δεν θα ξεχασω την πρωτη φορα που τον ειδα! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Τακη, πάμε γερα!!!! Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Γερα κ τσαμπουκα.Αντε να ερθει κ η ωρα να παρω το orion.Ναυτια εχω παθει με το bresser.Toυλαχιστον θα εχω εκπαιδευτει κ για το ταξιδι στο Καστελοριζο Παντως ο Κρονος μ αρεσει πιο πολυ.Ειναι αυτα τα ατιμα τα δαχτυλιδια που με συνεπαιρνουν.Τον εχω δει κ με δεκαρι οποτε καταλαβαινετε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Ανυπομονώ και εγώ πώς και πώς να δω τον γίγαντα ,αλλά το κακό είναι ότι βγαίνει αργά και δέν είναι συνετό να ξυπνήσω ολόκληρη την γειτονιά Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Βγαλε το τηλεσκοπιο στο μπαλκονι απο νωρις.Στις 2:30 ανατελει.Βαλε το ξυπνητιρι απο 3:00 κ μετα.Αν ξερεις κ το περπατημα της γατας τοτε εισαι ενταξη.Διαφορετικα θα περιμενεις κανα διμηνο ακομη. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Θά περιμένω κανένα δίμηνο γιατί μένω ισόγειο με καχύποπτους γείτονες απο δεξιά και αριστερά και οπτικό πεδίο χάλια Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Ξυπνιος εισαι βλεπω ε? Τελικα ο φιλος ο CarlSagan εχει την πιο ωραια υπογραφη."Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι, το σκοτάδι είναι βαθύΚι όμως ενα παληκάρι, δεν μπορεί να κοιμηθεί...." Εγω βγαινω τωρα να τον ξαναθαυμασω. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΩ ΤΟ SKYLUX ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΠΤΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ CASSINI. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Eγω αυτο το τηλεσκοπιο το θεωρω αθλιο.Το χρωματικο σφαλμα μπορω να το κανω στην ακρη.Δε με ενοχλει κ τοσο.Τα ειδωλα γενικα εινα καλα.Οι ταλαντωσεις του ομως μ ενοχλουν αφανταστα.Με το που ακουμπαω τον εστιαστη γινετε χαμός.Τα χερουλια με τις μικρομετρικες κινησεις ουτε αυτα μπορω να τα ακουμπησω. Ο προσοφθαλμιος 4mm ειναι σχεδων αχρηστος.Δυσκολα εστιαζεις με αυτον,κ επειδη σε τετοια μεγενθηση γινεται πιο αισθητο το τρεμολο ειναι σχεδον αδυνατη η οδηγηση.Ο ερευνητης δεν μ αρεσει καθολου.Δεν μπορω να βρω τιποτε(Μιλω για αμυδρα αντικειμενα).Μετα τη συμβουλη του CarlSagan πρωτα ψαχνω με τα κιαλια να δω τι γινετε εκει ψυλα κ μετα με τον ερευνητη που μου διχνει πολυ λιγοτερα πραγματα.(Σ αυτο μπωρει κ να φταιει η απειρια μου.Δεν ξερω)Παντως προχθες το διπλο στον περσεα αν δεν εβαζα κιαλια δε θα το εβρισκα με τιποτε.Παρατηρουσα μεσα απο τα Φιλιατρα κ με τη φωτορηπανση δεν το εβλεπα με γυμνο ματι.Γενικα μπορω να πω οτι μ εχει απογοητευσει σε σημειο να βαριεμαι να το βγαλω εξω Παντως για να μην το αδικω τελειως για 80 ευρω ειναι καλο Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
WITCH OF MOON Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2006 Και έγω αυτό ανυπομονώ nickthegreek13_7 ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΙΛΙΚΑ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2006 Μην ανησυχεις.Θα ερθει η ωρα κ για σενα.Αρκει να εχεις θεληση(που βλεπω οτι εχεις) κ ολλα θα γινουν. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα