Ifikratis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Ακολουθούσα ένα αεροπλάνο με ένα μονοκυάλι που έχω.Εκείνη την ώρα ο Ήλιος έδυε και το αεροπλάνο πέρασε περίπου 45-50 μοίρες μακριά.Ωστόσο όλο το ημισφαίριο ας το πούμε σε αυτή ακτίνα ήταν πιο λαμπρό εξαιτίας του Ήλιου.Υπάρχει περίπτωση να μου χει προκληθεί κάποια οπτική βλάβη; Γιατί σκέφτομαι που είχα ακούσει να μη κοιτάμε ούτε κοντά στον Ήλιο. IK Observing System
jpanta Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Δεν νομίζω, μην ανησυχεις! Η φαινόμενη ακτινοβολία τού ήλιου κατά τη δύση είναι πολύ μικρότερηαπό αυτή άλλων ωρών. Άλλωστε, εάν πάθαινες βλάβη στο οπτικό νεύροθα το διαπίστωνες μάλλον αμέσως...γιάννης
gtgtstar_gazerltlt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Δεν νομίζω, μην ανησυχεις! Η φαινόμενη ακτινοβολία τού ήλιου κατά τη δύση είναι πολύ μικρότερηαπό αυτή άλλων ωρών. Άλλωστε, εάν πάθαινες βλάβη στο οπτικό νεύροθα το διαπίστωνες μάλλον αμέσως...γιάννης +φωνω! Can you see the dark side of the moon?Φιλικά ο >>star_gazer<<
Heal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2006 Φίλε Ιφικράτη, στη θέση σου θα έκανα μια βόλτα από τον οφθαλμίατρο ειδικά αν είχα ενοχλήσεις αρκετή ώρα μετά την παρατήρηση. Μια γνωστή μου είχε πάθει ενα μικρό πρόβλημα από απρόσεκτη παρατήρηση του ήλιου κατα διάρκεια έκλειψης, το οποίο δεν της είχε δημιουργήσει κάποια ενόχληση αλλά ο οφθαλμίατρος το είδε στο μάτι της αρκετό καιρό μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα