geo1970 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2017 Πωλείται προσοφθάλμιο Explore Scientific 82º 11mm https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p5339_Explore-Scientific-11mm-WA-eyepiece---82----water-proof.html σε άριστη κατάσταση αγορασμένο τον Οκτώβρη του 2016 με τα καπάκια του ,τα αφρολέξ του και το κουτί του λόγω αναβάθμισης σε Μορφέα . Δεν λείπει τίποτα ,όπως τον αγόρασα .Αγοραστές μόνο από Αθήνα . Τιμή 100 ευρώ . Πωλήθηκε Ερευνητής skywatycher 9x50 (αυτός που δίνεται μαζί με το dob 10) αγορασμένο τον Σεπτέμβρη του 2016 χωρίς κανένα σημάδι ή ελάττωμα μαζί με τη βάση του και τα καπάκια του . Ο ερευνητής με ταφέρεται σε άλλη αγγελία μου μαζί με τη βάση dob . Τιμή 40 ευρώ .
Alexandros_87 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2017 Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά απο Flo περίμενα πάνω από 1 μήνα και τελικά ακύρωσα την παραγγελία μου για τον pentax. Μετά από 1 μήνα και δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσουν πότε και αν θα έρθει ο φακός. Αν θες τον Pentax καλύτερα δες σε άλλα site καθώς το flo είναι το πλέον αναξιόπιστο. Φιλικά, Αλέξανδρος Μπαχαρίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις