CharontasXi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2017 ΚαλησπέραΠρος ενημέρωση των φίλων μια φθηνή και απλή λύση για φωτογράφιση με κινητό είναι ένας ανταπτορας από ebay κοστίζει έως 10$ είναι αρκετά εύχρηστος Σας παραθέτω φωτό του ανταπτορα που δοκίμασα και το αποτέλεσμα του Πάνω σε dob10
dimbot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2017 Χθές το αγόρασα και εγώ απο το ebay ( 10, κάτι ευρώ ) ! Θέλω να το δοκιμάσω με το νευτωνικό μου, και θα ποστάρω τα δικά μου αποτελέσματα. ( 'Εχεις δοκιμάσει να τραβήξεις βίντεο π.χ τον Δία ; ) Per aspera ad astra...
CharontasXi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2017 Η αλήθεια ειναι οτι δεν μου πέρασε απο το μυαλό το βιντεο μιας και πρεπει να κυνηγάμε εμεις τα ουράνια σώματα μιας και δεν εχουμε go tοΘα το δοκιμάσω ομως
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2017 Είχα ενδοιασμούς να το αγοράσω και ας είναι φτηνό. Τελικά από την στιγμή που κάποιος εδώ μεσα το αγόρασε και το δοκίμασε λέω σίγουρα να το χτυπήσω. Θεόδωρος Σπανός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα