Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Υπάρχουν μέλη του ο.φ.α. στο astrovox?? Πιστεύω πως θα υπάρχουν.... Γιατί θα γίνω και εγώ μέλος μιας και μένω σχετικά κοντά....(θα κατέβω σήμερα Θεσσαλονίκη) ευχαριστώ...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Τηλεμαχε , εγω ειμαι μελος στην Εταιρεια του Βολου αλλα επειδη εμεινα λιγο καιρο στη Θεσ/νικη και ηλθα σε επαφη με τον Ομιλο εμαθα οτι πρεει να εισαι τουλαχιστον 18 ετων.Συγνωμη για τα δυσαρεστα νεα ας με διορθωσει καποιο μελος του Ο.Φ.Α. αν κανω λαθος Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Γράφτηκα.... Τι να σου πω....με δέχτηκαν και είμαι ενθουσιασμένος!!!!!!!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Ωραια .Μονο κερδισμενος θα βγεις Απλως ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να εισαι τουλαχιστον 18 γιατι 1 κοριτσι μου ελεγε οτι θελει να γινει μελος αλλα δεν ειναι 18 Συγνωμη αν σε τρομαξα Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 No problem, είχα γραφτει πριν δω το θέμα... Λοιπόν, κάποιος από τον O.Φ.Α.????
messier51 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 egw imoun ston OFA kai efiga, twra isws mou epeitrepete na pw oti san asteroskopeio thessalonikis sinergazomaste se kapoia themata theleis na rwtiseis kati ??? dimtiris
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 theleis na rwtiseis kati ??? dimtiris όχι,όχι απλώς ήθελα να δω πόσοι του οφα υπάρχουν στο astrovox. Eυχαριστώ για την απάντηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα