LAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2018 Πωλειται ο ηλεκτρικος τροχος φιλτρων της Ατικ 5 x 1.25Ο τροχος δουλευει με ρευμα 12v 0.8AΟ τροχος δουλευει πατωντας το κουμπι απο το χειριστηριο και καθε φιλτρο που αλλαζει υπαρχει και η αντιστοιχη αναλαμπη που υποδηλωνει την θεση του φιλτρου..δηλ. μια αναλαμπη 1φιλτρο, δυο αναλαμπες 2φιλτρο κλπ. ειναι πολυ ευχρηστο καθως δεν χρειαζεται να ακουμπατε καθολου το setup σας την ωρα φωτογραφισης.... τιμη 80 ευρω. τηλ.6944354768 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ. Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2018 Πωλειται ο ηλεκτρικος τροχος φιλτρων της Ατικ 5 x 1.25Ο τροχος δουλευει με ρευμα 12v 0.8AΟ τροχος δουλευει πατωντας το κουμπι απο το χειριστηριο και καθε φιλτρο που αλλαζει υπαρχει και η αντιστοιχη αναλαμπη που υποδηλωνει την θεση του φιλτρου..δηλ. μια αναλαμπη 1φιλτρο, δυο αναλαμπες 2φιλτρο κλπ. ειναι πολυ ευχρηστο καθως δεν χρειαζεται να ακουμπατε καθολου το setup σας την ωρα φωτογραφισης.... τιμη 130 ευρω. τηλ.6944354768. Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2018 Πωλειται ο ηλεκτρικος τροχος φιλτρων της Ατικ 5 x 1.25Ο τροχος δουλευει με ρευμα 12v 0.8AΟ τροχος δουλευει πατωντας το κουμπι απο το χειριστηριο και καθε φιλτρο που αλλαζει υπαρχει και η αντιστοιχη αναλαμπη που υποδηλωνει την θεση του φιλτρου..δηλ. μια αναλαμπη 1φιλτρο, δυο αναλαμπες 2φιλτρο κλπ. ειναι πολυ ευχρηστο καθως δεν χρειαζεται να ακουμπατε καθολου το setup σας την ωρα φωτογραφισης.... τιμη 100 ευρω. τηλ.6944354768. Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2018 Πωλειται ο ηλεκτρικος τροχος φιλτρων της Ατικ 5 x 1.25Ο τροχος δουλευει με ρευμα 12v 0.8AΟ τροχος δουλευει πατωντας το κουμπι απο το χειριστηριο και καθε φιλτρο που αλλαζει υπαρχει και η αντιστοιχη αναλαμπη που υποδηλωνει την θεση του φιλτρου..δηλ. μια αναλαμπη 1φιλτρο, δυο αναλαμπες 2φιλτρο κλπ. ειναι πολυ ευχρηστο καθως δεν χρειαζεται να ακουμπατε καθολου το setup σας την ωρα φωτογραφισης.... τιμη 80 ευρω. τηλ.6944354768. Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
LAKIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2018 Πωλειται ο ηλεκτρικος τροχος φιλτρων της Ατικ 5 x 1.25Ο τροχος δουλευει με ρευμα 12v 0.8AΟ τροχος δουλευει πατωντας το κουμπι απο το χειριστηριο και καθε φιλτρο που αλλαζει υπαρχει και η αντιστοιχη αναλαμπη που υποδηλωνει την θεση του φιλτρου..δηλ. μια αναλαμπη 1φιλτρο, δυο αναλαμπες 2φιλτρο κλπ. ειναι πολυ ευχρηστο καθως δεν χρειαζεται να ακουμπατε καθολου το setup σας την ωρα φωτογραφισης.... τιμη 80 ευρω. τηλ.6944354768 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.. Φίλοι καλώς ορίσατε εις τον δικό μου χώροκαι την καρδιά μου ολόψυχα σας την εκάνω δώρο .LAKIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα