DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2018 Λόγω επικείμενης αγοράς αποχρωματικού, πουλάω το BRESSER AR102xs/460 ελάχιστα χρησιμοποιημένο (2-3 φορές), με τα κουτιά του και όλα τα παρελκόμενα, καθώς και o έξτρα ερευνητής με φωτιζόμενο σταυρόνημα BRESSER 8X50 κι αυτός ελάχιστα χρησιμοποιημένος και στο κουτί του. Το τηλεσκόπιο και ο ερευνητής είναι ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ χωρίς ίχνος φθοράς. ΝΕΑ Τιμή 220€ και για τα 2 Ενδεικτικά για τιμές: https://www.bresser.de/en/Astronomy/Telescopes/BRESSER-Messier-AR-102xs-460-Hexafoc-Optical-Tube.html και https://www.bresser.de/en/Astronomy/Accessories/Finder-scopes/BRESSER-Messier-8x50-Viewfinder.html
diorip Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2018 Πρός στιγμήν νόμιζα οτι έδινες το bresser & το dob, με 250!!! Πολύ ποιοτικό το bresserάκι, καλή πώληση!
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2018 Πρός στιγμήν νόμιζα οτι έδινες το bresser & το dob, με 250!!! Πολύ ποιοτικό το bresserάκι, καλή πώληση! Το σκέφτηκα κι εγώ!! Ευχαριστώ πολύ!!
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2019 Επαναφέρω την αγγελία με τιμή και για τα 2 στα 220€!
stellar82 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2019 Καλησπέρα Δημήτρη, υπάρχει ενδεχόμενο να τα δώσεις και χώρια;Πχ εγώ θα ενδιαφερόμουν για τον ερευνητή με σταυρόνημα.
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2019 Καλησπέρα Δημήτρη, υπάρχει ενδεχόμενο να τα δώσεις και χώρια;Πχ εγώ θα ενδιαφερόμουν για τον ερευνητή με σταυρόνημα. ΚαλησπέραΝαι θα μπορούσα να το σπάσω, δεν πάνε σετ εξάλλου!
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2019 Νέα τιμή 200€ τελική για να φύγει. Να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο είναι πολύ γρήγορο τηλεσκόπιο (f/460) και γι' αυτό το λόγο ιδανικό για βιντεοαστρονομία (ΕΑΑ)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα