kostas kabala Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2018 QHY5R color Χρησιμοποιεί κάποιος την συγκεκριμένη κάμερα ή ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσω για να με βοηθήσει?
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2018 Καλησπέρα, Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και τι ακριβώς θες να τραβήξεις; SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
kostas kabala Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2018 EZplanetary έχω και το sharpcap3.1 βάζω την κάμερα χωρίς το φακό (με τον αισθητήρα μόνο ) στη θέση του προσοφθάλμιου ανοίγω το πρόγραμμα την επιλέγω από μία επιλογή στο πρόγραμμα αλλά μόνο χρώμα να τρεμοπαίζει βλέπω. Φυσικά δοκιμάζω να την εστιάσω αλλά πάλι τα ίδια.έχω δοκιμάσει και με το φακό που μου έχουν δώσει μαζί αλλά τα ίδια.Η κάμερα όταν την βάζω στο λάπτοπ με τον φακό λειτουργεί χωρίς φακό μόνο χρώμα να τρεμοπαίζει .Θέλει κάποια ρύθμιση η κάποια επιλογή που δεν κάνω?αν έχεις οδηγίες λίγες βασικές οδηγίες στα Ελλήνικά η αγγλικά μπορείς να μου τις στείλεις? Ευχαριστώ Κώστας .
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2018 Εαν θελεις να τραβηξεις πλανητες, υπαρχουν 2 μεθοδοι. 1. Βαζεις την καμερα απευθιας στον εστιαστη (χωρις φακο, χωρις προσοφθαλμιο). Θα πρεπει να εστιασεις (δοκιμασε στο φεγγαρι) και με χαμηλα το gain. 2. Με τη μεθοδο positive projection οπου βαζεις barlow, προσοφθαλμιο και μετα τη καμερα. Κι εκει θα πρεπει να εστιασεις. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα