astrokiller21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2018 Καλημερα στην ομορφη παρεα σας. Σας μελεταω αρκετο καιρο αλλα λογω ελλειψη γνωσεων δεν θα μπορουσα να μετεχω ενεργα στις σηζητησεις σας. Ηρθε η ωρα ομως να αποκτησω το πρωτο μου τηλεσκοπιο και εχω καταληξει στο nexstar 9.25 η 8 ζηταω nexstar evolution 9.25 h 8 σε καλη κατασταση και λογικη τιμη ευχαριστω
astrokiller21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 καλημερα κανενας ? τιποτα?
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 Χε χε Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
theoatc Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 καλημερα κανενας ? τιποτα?Σας έχω στείλει πμ. Αν έρθετε πανελλήνια μπορώ να το φέρω να το δείτε carpe diem quam minimum credula postero
astrokiller21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2018 ευχαριστω για την προταση αλλα δεν ειναι αυτο που ζηταω. Δεν ενδιαφερομαι για 6" αλλα για 9.25 και σαν εναλλακτικη λυση 8"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα