CriptonJag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 ΚαλησπέραΜήπως γνωρίζει κάποιος αν το site First Light Optics είναι αξιόπιστο; Επισυνάπτω τον σύνδεσμο στον οποίο προσφέρει το Sky-Watcher Star Adventurer μαζί με ball head, αντίβαρο, dovetail και ισημερινή βάση μόνο 300 ευρώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.firstlightoptics.com/skywatcher-mounts/skywatcher-star-adventurer-astronomy-bundle.html Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
kkoutr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Ναι, είναι. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
mad Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Καλησπέρα.Το πλανητάριο την έχει ίδια τιμή αν βάλεις και τα μεταφορικά.https://www.planitario.gr/star-adventurer.html Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CriptonJag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πλανητάριο έχω την εντύπωση πως δίνει στην ίδια τιμή μόνο το tracker χωρίς τα υπόλοιπα εξαρτήματα. Κάνω λάθος; Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
mad Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Γράφει ότι είναι το πλήρες πακέτο και τα περιλαμβάνει όλα.Πάρε ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CriptonJag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ πολύ! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
mad Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2018 Πρέπει να έχεις δίκιο και να μην περιλαμβάνονται στο πακέτο.Όπως και να έχει κάνε ένα τηλέφωνο δεν έχεις να χάσεις τίποτα Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
makisd Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Καλησπέρα. Νομίζω ότι το πλανητάριο δεν έχει στο πακέτο την ισημερινή σφήνα και το αντίβαρο. Τελικά το έλεγξες; Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CriptonJag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Το έλεγξα και όλα τα εξαρτήματα χρεώνονται έξτρα. Συνεπώς το πακέτο βγαίνει γύρω στα 450 ευρώ από το πλανητάριο. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
makisd Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Μάλιστα. Νομίζω η ball head είναι εκτός στο αγγλικό site (όπως και εδω βέβαια). Όπως και να χει υπάρχει σημαντική διαφορά καθώς με τα μεταφορικά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 320 ευρώ συνολικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nkarytia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Χαζή ερώτηση! Για αγορές από UK πληρώνουμε τελωνείο; Save the darknessLet it never fade away! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
makisd Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Όχι (ακόμη) καθώς το ΗΒ παραμένει μέλος της Ε.Ε. Παραθέτω ένα link που νομίζω τα εξηγεί αναλυτικά: https://www.supereverything.gr/odigos/teloneio-ti-prepei-na-xerete Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
planetman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2018 Το ball head δεν είναι απαραίτητο εφόσον έχεις το ολοκληρωμένο πακέτο. Απλά έτσι η μηχανή πάντα σημαδεύει σε συγκεκριμένη διεύθυνση. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
stellar82 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2018 ΚαλησπέραΜήπως γνωρίζει κάποιος αν το site First Light Optics είναι αξιόπιστο; Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι απο τα πιο αξιόπιστα, που έχω ψωνίσει γενικά, ανεξαρτήτως είδους.Το response time σε ερωτήσεις/απορίες μέσω email είναι εξωπραγματικό! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Για να μην ανοιγω κανουριο θεμα θα κανω την ερωτηση μου εδω. Η συγκεκριμενη βαση σε τι ακριβως χρησιμευει? Ειναι για να βαλεις μονο την φωτογραφικη μηχανη και να βγαλεις με δικο της τηλεφακο φωτογραφιες μεγαλης εκθεσης? Η μπορεις να βαλεις κ τηλεσκοπιο επανω πχ το skywatcher 130/650 pds που ζυγιζει 4 κιλα? Επισης στο πακετο απο flo εχει μεσα και τριποδο? Δλδ ειναι σαν μια μικρη βαση? Η θελεις και αλλα πραγματα για να την χρησιμοποιησεις? Ευχαριστω. Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nkarytia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Η βάση αυτή μπορεί να δεχθεί μέχρι 5 κιλά. Το πακέτο θα έχει αυτά που βλέπεις στις φωτογραφίες. Είναι χωρίς τρίποδο. Έχεις τώρα τρίποδο για το 130/650; Εδώ, https://www.firstlightoptics.com/skywatcher-mounts/skywatcher-star-adventurer-astronomy-bundle.html κάτω από το Downloads & Manuals έχει το εγχειρίδιο του που είναι άκρως διαφωτιστικό. Save the darknessLet it never fade away! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Εχω ενα τριποδο απλο φωτογραφικης μηχανης και το τριποδο της eq6 pro. Επισης επειδη βλεπω auto guider θυρα πανω ειναι ακριβςω οπως στην eq6?δλδ για μεγαλες εκθεσης θελει οδηγηση? Σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα προσπαθω να καταλαβω πως μπορει να χρησιμοποιηθει σωστα η συγκεκριμενη βαση. Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nkarytia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Εχω ενα τριποδο απλο φωτογραφικης μηχανης και το τριποδο της eq6 pro. Επισης επειδη βλεπω auto guider θυρα πανω ειναι ακριβςω οπως στην eq6?δλδ για μεγαλες εκθεσης θελει οδηγηση? Σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα προσπαθω να καταλαβω πως μπορει να χρησιμοποιηθει σωστα η συγκεκριμενη βαση. Φαντάζομαι ναι αφού για πολύ μεγάλες εκθέσεις ο καλός προσανατολισμός με τον πολικό αστέρα και η αυτόματη περιστροφή κατά RA/DEC δεν είναι αρκετές. Μέχρι τώρα δεν έχω δει βάση που να κάνει auto guide για ώρες με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια. Το τρίποδο της EQ6 θα είναι μια χαρά. Το τρίποδο της φωτογραφικής δεν νομίζω να είναι και τόσο σταθερό. Εμένα, το μόνο που με προβληματίζει είναι αν μπορεί να γίνει go to μέσω της auto-guide θύρας. Save the darknessLet it never fade away! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
mad Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Με την star adventurer μπορεις να κανεις οδηγηση μονο στον RA και οχι στον DEC.Δεν εχει goto. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
murcielago650 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2018 Μαλιστα. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Celestron C11 280/2800 - Skywatcher Black Diamond 200/1000 dsfSkywatcher neq6 pro go-toAsi 224mcGuiding 9*50 celestron finderTelevue Powermate 2.5xNikon D7200 - Canon 600d mod Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα