Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Ολες οι εκθεσεις ειναι εφικτες με την Canon EOS 300d/350 ... να και ενα παραδειγμα απο τον Παρνωνα (μια εκθεση των 15 λεπτων) και η οποια δημοσιευθηκε στο Sky&Telescope (Νοεμβριο/2005, ολοκληρη σελιδα): http://www.perseus.gr/Astro-Milky-Way-20050710.htm ....πολυ μου αρεσει οταν δινεις λυσεις!! αρα ο χρονος εκθεσεις καθοριζεται και απο τισ ρυθμισεις : ). Σωστος. Υπαρχει η δυνατοτητα απευθειας εκθεσης μεχρι 30" και η αναγκη για χρηση ντελακσερ (20 ευρω απο τον Γιαννατο στο κεντρο της Αθηνας) ανω των 30". w8 mperdeytika. ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις φοτο ανω των 30"? τι ειναι το ντελακσερ? \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2039 Για ριξτε μια ματια!!!
Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2039 Για ριξτε μια ματια!!! ωραιο. αλλα ακομα δεν ξερω, μπορεις να βγαλεις φοτο για 30" και πανω? \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Με οποιαδηποτε ψηφιακη slr ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΘΕΣΗΣ.Αρκει να βαλεις τη ταχυτητα στο Bulb...Παρε την κι εδω ειμαστε!!!
Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Με οποιαδηποτε ψηφιακη slr ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙς ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΘΕΣΗΣ.Αρκει να βαλεις τη ταχυτητα στο Bulb...Παρε την κι εδω ειμαστε!!! XEXE : ) \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 H Canon 350 d είναι μια πολύ καλή μηχανή και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή θα έλεγα. Η Canon 300 d δεν βγαίνει πλέον, επίσης για χρόνους κάτω των 30' μπορείς πλέον να τις κάνεις από το πρόγραμμα που την συνοδεύει. Προσωπικά εγώ τις εικόνες τις έκλειψης 29 Μαρτίου τις έβγαλα με το πρόγραμμα της!!!! Για χρόνους πάνω από 30" όπως είπαν και οι άλλοι φίλοι πάς στο mode M (Bulb) και τραβάς όσο θέλεις. Επίσης καλά είναι να πάρεις μνήμη την Extreme III 1Gb μιλάμε για μια πολύ γρήγορη μνήμη που θα ξεχάσεις πότε θα γεμίσει. Το μόνο κακό είναι ότι δεν βλέπεις σε real time στην LCD οθόνη το οποίο όμως πρόβλημα λύνετε αγοράζοντας ένα εξάρτημα που μπαίνει στο εικονοσκόπιο και το βλέπεις πλέον σε μια άλλη LCD αυτό είναι καλό γιατί σε βοηθάει στην εστίαση!!!! εγώ δεν τον αγόρασα ακόμη αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μου να το πάρω. Σε ποιο μεγάλα μοντέλα μην πάς γιατί τα 8Mpixel είναι υπέρ αρκετά. Είναι μια κάμερα που θα την λατρέψεις βέβαια εγώ ακόμη δεν έχω βγάλει πολλές αλλά όταν βλέπεις φώτο του κ. Αντώνη και ο οποίος την λατρεύει αυτό φτάνει. Στην Σελήνη την έχει φτάσει στα όρια. Δεν ξέρω τι μαγικά κάνει και αν θα μπορέσει ο καθένας μας να τραβήξει τέτοιες φωτογραφίες. Επίσης από έρευνα που έχω κάνει έχω δει φώτο βαθύ ουρανού με αυτήν και έπαθα πλάκα. Ντεκλασέρ μπορείς να κάνεις υπάρχει σχετικό post στο MastroVox. Εγώ το έκανα και δουλεύει άψογα καθώς και έχω βάλει post και το σχέδιο για σειριακό έλεγχο όταν θέλεις να πάς για χρόνους ποιο πάνω από 30 sec και με έλεγχο από Η/Υ π.χ με το πρόγραμμα MaximDSLR ή το DSLR focus εκεί βέβαια πάς για βαθύ ουρανό. Ελπίζω και εγώ να βοήθησα στην τελική σου απόφαση. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
arasteo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Γιώργο την έχω στα χέρια μου , οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. η πρώτη δοκιμή....θα την ανεβάσω σε λίγο Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Eυχαριστω παιδια για τη βοηθεια... \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα